Ο Φραγκιαδάκης είναι ευχαριστημένος που η υπόθεση φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Όταν ο Μαθιός απελευθερωθεί από το κρατητήριο, ο Γιάννος θα πυροβολήσει από απόσταση, αλλά η Ντίνα θα μπει εμπρός του και θα δεχθεί τη σφαίρα στην πλάτη.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη θα σοκαριστούν μόλις μάθουν για την επίθεση, αλλά θα εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τη Ντίνα για τον θαρραλέο της πράξη.

Μετά από αυτά, η Βασιλική θα γνωρίζει πώς να δράσει για να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειάς της από την αστυνομία. Θα αποκαλύψει στον Αντώνη ότι ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τον Λάζαρο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του στο κρησφύγετο.

Ο Φραγκιαδάκης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, είναι ευχαριστημένος που η υπόθεση φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά η απροσδόκητη επίσκεψη του Χρήστου Γιακωβάκη και της Στέλλας στο γραφείο του θα δημιουργήσει ένταση.

Ανάμεσα στους δύο άνδρες θα προκύψει σύγκρουση, καθώς ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης θα κατηγορήσει αυτόν και την ομάδα του για πλήρη αδράνεια.

Όλα αυτά ενώ η Αργυρώ έχει μεταβεί στην Αθήνα, στο σπίτι της ξαδέλφης της, προκειμένου να ηρεμήσει και να λάβει αποφάσεις, αφήνοντας πίσω της τον Αστέρη μόνο.