Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης παρακολουθεί και επαναλαμβάνει το βίντεο που έστειλαν οι απαγωγείς. “Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;” σκέφτεται απελπισμένος, εννοώντας ότι η κατάσταση προέκυψε εξαιτίας του. “Δεν μπορώ να προστατέψω τους αγαπημένους μου και την οικογένειά μου.”

Παγιδευμένοι – Ο Γεράσιμος στήνει νέο κόλπο

Η Άννα προσπαθεί μάταια να τον ηρεμήσει, εκφράζοντας την πεποίθησή της: “Η Δάφνη πρέπει να γλιτώσει. Αφήστε ελεύθερο τον ένοχο της τελευταίας υπόθεσης που ανέλαβες.” Ο Δημήτρης της απαντά, έχοντας αποφασίσει: “Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για τη Δάφνη. Θα τον αφήσω ελεύθερο.” Στο αστυνομικό τμήμα, ο Θοδωρής καταθέτει τα στοιχεία που έχει και ο Δημήτρης πηγαίνει στο σημείο που του υποδεικνύει. Το κτίριο είναι άδειο, αλλά παρατηρούν ένα σημάδι στο παράθυρο: μια φάτσα, ένα σημάδι που αφήνει η Δάφνη.

Στο νοσοκομείο, η Ειρήνη με τα κορίτσια περιμένουν αγωνιωδώς ειδήσεις για τον Σπύρο. Ο Γεράσιμος, μόνος στο σπίτι, αντιμετωπίζει την άγχος για την αγαπημένη τους υγεία. Στο δωμάτιο του Σπύρου, η Άννα λαμβάνει μια σημαντική πληροφορία για τους απαγωγείς. Παράλληλα, στην Εισαγγελία, ετοιμάζεται ένα σχέδιο για να φυγαδευτεί ο ένοχος και να αφεθεί ελεύθερος. Στο γραφείο του, ο Σταύρος αντιμετωπίζει την Αγγελική, που αποφάσισε μόνη της για το μέλλον τους, προτεραιότητα όμως έχει η υπόθεση της Δάφνης.

Ο Γεράσιμος, από την άλλη, με συνένοχο την Ειρήνη, στήνουν ένα κόλπο για να μπορέσει να δει το γιο του. Προσποιείται ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο και τον μεταφέρουν στο ίδιο νοσοκομείο όπου βρίσκεται και ο Σπύρος. Λίγο μετά, ο Θοδωρής τον πηγαίνει στην εντατική για να τον δει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ