Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό συμβάν που θα έχει βαριές συνέπειες για την ψυχολογία της Μαρίνας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα και ο Μάνος βρίσκονται στο επίκεντρο γεγονότων…

Στη νέα σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA “Η γη της ελιάς”, η Μαρίνα και ο Μάνος αντιμετωπίζουν συγκλονιστικές στιγμές, όπως o πρόωρος τοκετός και η βαριά κατάθλιψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από το περιοδικό MyTV, το μωρό τους δεν ζει, είναι δυστυχώς νεκρό μέσα στην κοιλιά της Μαρίνας.

Η Μαρίνα και ο Μάνος βρίσκονται στο επίκεντρο γεγονότων στη σειρά “Η γη της ελιάς”, που επανέρχεται τον Σεπτέμβριο. Αν και έχουν αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια, παραμένουν δυνατοί και ενωμένοι. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου, ληστές εισβάλλουν σε αυτό φέρνοντας το απόλυτο χάος στους παρευρισκόμενους. Η Μαρίνα, που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, αισθάνεται αναστατωμένη και με πόνους μετά το περιστατικό. Ο Μάνος, πανικόβλητος, την πηγαίνει γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου τελικά διαπιστώνεται ότι έχασαν το παιδί τους.

Το δραματικό αυτό συμβάν έχει βαριές συνέπειες για την ψυχολογία της Μαρίνας. Παρόλη την προσπάθεια του Μάνου να την υποστηρίξει, η Μαρίνα υποφέρει από βαθιά κατάθλιψη, και βυθίζεται όλο και περισσότερο στις μαύρες σκέψεις της. Η οικογένεια Βρεττάκου προσπαθεί να την βοηθήσει, αλλά η πληγή είναι πολύ βαθιά και η τραγωδία που έζησε είναι η αφορμή για αυτήν την καταρράκωση.