Σασμός: ο «Σασμός» μπαίνει στον τρίτο χρόνο του, φέρνοντας αναταράξεις. Η εμφάνιση του Ανδρέα Βρουλάκη θα αλλάξει τα δεδομένα σε ένα ήδη αναστατωμένο κλίμα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης έχει τον έλεγχο…

Η εμφάνιση του Ανδρέα Βρουλάκη θα αλλάξει τα δεδομένα σε ένα ήδη αναστατωμένο κλίμα. Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ριζικά, με τις σχέσεις των χαρακτήρων να τίθενται υπό δοκιμασία σ’ έναν προαναγγελθέντα δυναμικό χειμώνα. Βγαίνουν στην επιφάνεια καινούργια στοιχεία που φωτίζουν παλιά μυστικά. Εμφανίσεις καινούριων ηρώων δημιουργούν αναταράξεις και προσφέρουν μια νέα προοπτική στην σειρά.

Σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV o Βασίλης Μπισμπίκης είναι η νέα προσθήκη, που θα δημιουργήσει αναταράξεις στην πλοκή του «Σασμού». Αυτός έρχεται ως ένας “εισβολέας”, μια απρόβλεπτη μεταβλητή, που κάνει την εμφάνισή του στην Άνω Ποριά, επηρεάζοντας τις εξελίξεις. Αναρωτιόμαστε πώς θα επηρεάσει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, πώς θα συμπεριφερθεί στους Σταματάκηδες και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της επιστροφής του.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης κάνει την εμφάνισή του, και οι υπόλοιποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, είναι τρομαγμένοι όπως οι στρατιώτες που αντιμετωπίζουν τον θάνατο.

Ο Αντρέας είναι συγγενής του Παύλου – πρόκειται για πρώτο ξάδερφο – και ταυτόχρονα αδελφός του Τηλέμαχου. Ο Μανούσος Βρουλάκης, ο πατέρας του, ήταν συγγενής με τον Γιάννη και τον Πετρή Βρουλάκη. Από πολύ μικρή ηλικία, ο Αντρέας δείχνει ένα ιδιαίτερα έντονο και ατίθασο χαρακτήρα, με τάση προς τις διαμάχες και τις κόντρες.

Ο παπάς Μιχάλης αναγνώρισε τον επιθετικό χαρακτήρα του μεταξύ όλων των Βρουλάκηδων, προβλέποντας ότι θα αποτελούσε απειλή για την τάξη στο χωριό. Ως εκ τούτου, η οικογένειά του αποφάσισε να τον απομακρύνει από την κοινότητα. Σε νεαρή ηλικία, ο Αντρέας ασχολήθηκε με τη θαλάσσια ναυτιλία, βοηθώντας ταυτόχρονα την οικογένειά του οικονομικά.

Χάρη στο σκληρό εργασιακό του πνεύμα, κατόρθωσε να γίνει καπετάνιος σε μια ναυτιλιακή εταιρεία που ειδικεύεται στη μεταφορά υγρών καυσίμων. Στα ταξίδια του, απέδειξε τις ξεχωριστές και ηγετικές του ικανότητες.

Πριν από μερικά χρόνια, οι τουρκικές αρχές τον συνέλαβαν για παράνομες μεταφορές καυσίμων. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πλοίου του είχε περισσότερα καύσιμα από όσα έπρεπε. Εξαιτίας αυτού, καταδικάστηκε και πέρασε τρία χρόνια σε τουρκική φυλακή.

Σε ένα επεισόδιο εντός των τοίχων της φυλακής, συγκρούστηκε βίαια με έναν συγκρατούμενο, κάτι που τον οδήγησε σε περαιτέρω προβλήματα με τους αστυνομικούς της φυλακής και την προσθήκη περισσότερου χρόνου στην φυλάκισή του. Τώρα που είναι ελεύθερος, επιστρέφει στο χωριό ακριβώς την περίοδο που ο Παύλος συναντιέται με τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο με σκοπό τον σασμό, προκαλώντας έκπληξη στους δικούς του αλλά και στον Παύλο, που είναι χρόνια φίλοι.