Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ενώ η Ειρήνη έχει αποκοιμηθεί στο σπίτι του Χριστόφορου, ο Χριστόφορος συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς από κει που το είχε αφήσει και μια ακόμα αποκάλυψη απ΄ το παρελθόν έρχεται στο φως…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 36

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Χριστόφορου για να μάθει τι έγινε στη συνάντηση του με την Έλενα στο μαγαζί της Σοφίας. Ο Χριστόφορος της αποκαλύπτει ότι η Έλενα είναι η αδερφή του Νικήτα Αβράμη και γι΄ αυτό βρίσκεται στην Κύπρο.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 3/9 Επεισόδιο 36

Η Ειρήνη λέει στον Χριστόφορο ότι θέλει να ανακαλέσει την άδεια της και να γυρίσει στη δουλειά για να βοηθήσει τον Φίλιππο, που τον ψάχνει η αστυνομία για το φόνο του Πολυβίου. Για να το κάνει, όμως, πρέπει να τους πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος.

Είναι σε δίλημμα, αν πρέπει να το κάνει ή όχι, όμως, αφού ξέρει ότι ο Χριστόφορος έχει θυμηθεί κάτι σε σχέση με τον φόνο του Νικήτα Αβράμη, αλλά, δεν της το λέει.

Η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν έχει γυρίσει σπίτι και με την αγωνία να μάθει τι δουλειά είχαν στο μαγαζί της η Έλενα με τον Χριστόφορο, πάει στο σπίτι του Φίλιππου να τη βρει.

Ο Άρης πάει στο σπίτι του Θέμη να πάρει τη Λουίζα μαζί του και έκπληκτος μαθαίνει απ΄ το Θέμη ότι η Λουίζα έφυγε χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Την ψάχνει με αγωνία και πάει στο σπίτι του μήπως η Λουίζα γύρισε εκεί. Όταν ο Δώρος μαθαίνει τι έγινε, τα βάζει με τον Άρη και ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους.

Καυγάς ξεσπάει, όμως και μεταξύ του Θέμη και της Χριστίνας, αφού η Χριστίνα πιστεύει πως ο Θέμης θεωρεί πως αυτή φταίει που έφυγε η Λουίζα απ΄ το σπίτι τους.

Ενώ η Ειρήνη έχει αποκοιμηθεί στο σπίτι του Χριστόφορου, ο Χριστόφορος συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς από κει που το είχε αφήσει και μια ακόμα αποκάλυψη απ΄ το παρελθόν έρχεται στο φως.