Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αγαπημένη σειρά του ALPHA τη νέα σεζόν, επιφυλάσσει για το κοινό της ισχυρές συγκινήσεις, απρόβλεπτες ανατροπές και νέες εξελίξεις στις ζωές των χαρακτήρων. Όπως είχε αποκαλυφθεί, ένα από τα πρόσωπα που θα εμφανιστεί είναι ο Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Είναι ανιψιός της Όλγας και φτάνει στην Ελλάδα από μια ξένη χώρα, μαζί με τους θετούς του γονείς, τον Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης) και τη Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου)…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: επαγγελματική πρόταση…

Η άφιξή του φέρνει μαζί της σχέδια που επηρεάζουν όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και τους άλλους ήρωες της σειράς. Ο νεαρός αυτός αποκτά γρήγορα γνωριμία με όλους, και μετά την είδηση της ζημιάς που υπέστη ο Ντίνος στο κατάστημα του «Παράδεισος των κυριών» λόγω εμπρησμού, αποφασίζει να τον πλησιάσει και να του προσφέρει βοήθεια.

Ο Παπακώστας, αντιμέτωπος με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και με την ανάγκη να ξαναχτίσει το μαγαζί του, δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο. Ο νεαρός προσφέρει το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για τις ανακαινίσεις του χώρου, ανταλλάσσοντας το με ένα ποσοστό της εταιρείας. Όμως ο Σίμος, δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στη διαχείριση του «Παραδείσου», γεγονός που ανακουφίζει τον Ντίνο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια ο «Παράδεισος των κυριών» ανοίγει ξανά τις πόρτες του, με τον Ντίνο να προσκαλεί την Αμαλία να επιστρέψει στη δουλειά. Η νεαρή δέχεται ενθουσιασμένη, καθώς το μόνο που επιθυμεί είναι να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της, τη Μιράντα. Στην πρώτη της εργάσιμη ημέρα, ο Σίμος, που έχει ήδη γνωρίσει την Αμαλία και αισθάνεται έλξη για εκείνη, της προτείνει να χρησιμοποιήσει το γραφείο του κατά τη διάρκεια της εργασίας, ενώ προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της.

Ωστόσο, ο Ντίνος παρατηρεί τη στενή σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στον Σίμο και την Αμαλία και δυσανασχετεί με αυτήν την εξέλιξη. Αναγνωρίζει την ενόχλησή του ανοιχτά και σε μια περίοδο που βρίσκονται μαζί, του ζητά να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Σε αυτήν την συζήτηση, του εκφράζει με έντονο τρόπο την επιθυμία του να κρατήσει αποστάσεις από την Αμαλία, πιστεύοντας ότι δεν είναι σωστό να δημιουργούν εντάσεις μπροστά στο υπόλοιπο προσωπικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Σίμος δεν δίνει σημασία στα λόγια του Ντίνο και καταστρώνει σχέδια για να είναι πιο κοντά στην Αμαλία. Αυτό επηρεάζει αρνητικά τη σχέση του με τον Ντίνο, δημιουργώντας έναν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους.