Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Όλα δείχνουν ότι η αγάπη μεταξύ του Μάρκου και της Αλεξάνδρας είναι ακλόνητη. Μάλιστα έχουν βρει συμμάχους που υπόσχονται να τους βοηθήσουν να ζήσουν μακριά από τον Κιάρι και να απολαύσουν τη ζωή που τους αξίζει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία φτάνει στη πλαστογραφία για να κρατήσει τον Μάρκο

Παρόλα αυτά, το σχέδιο του ζευγαριού διαταράσσεται όταν η Ευγενία αντιλαμβάνεται τι πάει να γίνει και αποφασίζει να τους εμποδίσει με κάθε τρόπο. Για να κρατήσει τον Μάρκο κοντά της, θέτει σε εφαρμογή ένα καινούργιο σχέδιο. Στο νοσοκομείο, βρίσκει τις εξετάσεις μιας εγκύου και την πλαστογραφεί με το όνομά της.

Στη συνέχεια, συντάσσει μια λίστα με όλα τα απαραίτητα φάρμακα που χρειάζεται μια έγκυος. Ο μεγάλος της στόχος είναι να το παρουσιάσει στην Αλεξάνδρα. Έτσι, την παρακολουθεί και όταν εκείνη εισέρχεται σε ένα φαρμακείο, εισβάλλει δήθεν τυχαία, παρουσιάζοντας τη λίστα στον φαρμακοποιό.

Ο φαρμακοποιός συγχαίρει την Ευγενία για το ευτυχές γεγονός κι εκείνη, με στόμφο, του λέει ότι θα ήθελαν να αποκτήσουν και μια κόρη. Η Αλεξάνδρα, αναχώρησε από το φαρμακείο με δάκρυα στα μάτια και βρίσκει τον Μάρκο, ρωτώντας τον πώς μπορεί να της ζητά να φύγει μαζί του ενώ η Ευγενία είναι έγκυος.

Ο Μάρκος μένει σοκαρισμένος και οργισμένος και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί, βρίσκει τη Νότα, τον Στέφανο, τον Φάνη και φυσικά την Ευγενία. Έξαλλος φωνάζει χωρίς να λογαριάζει κανέναν, κατηγορώντας την Ευγενία για το ψέμα που είπε.

Η Ευγενία αιφνιδιάζεται, γιατί δεν περίμενε αυτήν την αντίδραση ενώπιον όλων. Παρόλα αυτά, διατηρεί την ψυχραιμία της απαντώντας στον Μάρκο ότι δεν θυμάται καν πώς συνέβη αυτό το πράγμα, καθώς ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. Στη συνέχεια, παριστάνει τη θιγμένη και φεύγει από το σπίτι μαζί με τη θεία της.

Ο Στέφανος προσπαθεί να διαμεσολαβήσει, λέγοντας στον Μάρκο ότι μπορεί να ήταν όντως μεθυσμένος και να μη θυμάται ακριβώς τι συνέβη. Αναφέρει ακόμη ότι είδε με τα μάτια του τις εξετάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο Μάρκος επιμένει ότι θυμάται καθαρά και πως όσα λέγονται είναι ψέματα.