Αναμένονται ταραχώδεις καταστάσεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με την Αρετή να φτάνει σε νευρικό κλονισμό όταν αντιλαμβάνεται πως ο Τάσος την εξαπάτησε.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Αρετή, που νόμιζε πως είχε βρει την ευτυχία με τον Τάσο, πληροφορείται ότι αυτός τη χρησιμοποίησε για να προκαλέσει τη ζήλια της εν διαστάσει γυναίκας του.

Ο Τάσος και η Αρετή έχουν εξελιχθεί σε περισσότερο από φίλους και μάλιστα είναι στο στάδιο να παντρευτούν, αλλά τελικά ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ. Η Αρετή, με τα προσκλητήρια στο χέρι, μαθαίνει ότι ο Τάσος έχει επιστρέψει στη γυναίκα του επειδή ποτέ δεν μπόρεσε να την ξεπεράσει.

Η Αρετή παθαίνει νευρικό κλονισμό και από την ένταση δεν μπορεί να δει και να σκεφτεί ψύχραιμα. Αποφασίζει να αναλάβει δράση και πηγαίνει κατευθείαν στο κατάστημα του Τάσου. Ξεκινάει να τον βομβαρδίζει με βρισιές, καθώς και να πετάει αυγά στον φούρναρη και τους πελάτες. Η Αρετή είναι πλέον εξαγριωμένη και νιώθει σαν να την πρόδωσαν. Πίστευε ότι θα έχει μια ήσυχη ζωή γεμάτη αγάπη και γαλήνη με τον Τάσο, αλλά οι καταστάσεις την πρόλαβαν.