Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Μία μεγάλη αποκάλυψη θα έχει το προξενιό της Ιουλίας στα επόμενα επεισόδια καθώς το μεγάλο μυστικό της Στάσας αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Η σειρά του Alpha έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση με τις εξελίξεις που έρχονται να καθηλώνουν.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: O Ρήγας είναι γιος του Στράτου

Η Ιουλία μοιάζει αποφασισμένη να κρατήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στον αδερφό της ότι δε θα ξανασυναντήσει τον Γρηγόρη. Εκείνος όμως αντιτίθεται με αυτή της την απόφαση και για ακόμη μία φορά πηγαίνει να τη βρει για να τη μεταπείσει.

Μπροστά του όμως θα βρει τον Ρήγα να τον περιμένει. Η ένταση ανάμεσα στους δύο νεαρούς ανεβαίνει με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Οι δυο τους όμως αγνοούν το μεγάλο μυστικό της Στάσας που τους συνδέει. Ο Ρήγας δεν είναι γιος του αδικοχαμένου Σκούταρη αλλά γιος του Στράτου κάτι που σημαίνει ότι είναι αδερφός του Ρήγα.

Στο μεταξύ το προξενιό του Γιωργίκη και της Ιουλίας προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Η Στάσα χαίρεται με το δώρο που στέλνει εκείνος στην κόρη της και ετοιμάζει τραπέζι για να γνωρίσουν όλη την οικογένεια.

Την ίδια ώρα η Φιλιώ εναντιώνεται στον πατέρα της και προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί δε μπορεί να δεχτεί την προοπτική του γάμου με τον γιο του Ραζίνη.

Δείτε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία φοράει το κόσμημα της νεκρής Ευγενίας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος σε Γιώργο και Θοδώρα

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ



Source link