Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» καθώς οι κόντρες στους πύργους των Γερακάρηδων κορυφώνονται.

Την ώρα που ο Μάρος με τη Θεοφανώ ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους και ο η Κυπριανή αναζητά την αλήθεια για τη μητέρας της Θεοφανώς, ο Σπήλιος έχει νέα πράγματα να αντιμετωπίσει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Σπήλιος μαθαίνει κάτι που τον σοκάρει

Η αντιπαλότητα που ξεσπάει ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αντρέι, κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου, ενώ η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον Κανέλλο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Αντρέι. Η Κερασίνα είναι βέβαιη ότι ο Τζανής με την Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό και η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Μόφορης κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο. Ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους, ενώ ένας καινούριος έρωτας θ’ ανθίσει σε μια πολύ παράξενη βραδιά.

Η σύγκρουση του Σπήλιου με τον Μόφορη θα φέρει αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων και οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά τον νούμερο ένα ύποπτο για τον φόνο του βρέφους, μέχρι να καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν. Η Κυπριανή αποκαλύπτει κάτι στη Δαμιανή, που θα οδηγήσει τις δυο οικογένειες, σε επικίνδυνους δρόμους. Ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο για τα πραγματικά αισθήματα που έχει πλέον για εκείνον, αλλά ο Μάρκος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή αποφασίζει ν’ ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ

Survivor highlights 16/1: Στο στόχαστρο των Κόκκινων ο Φάνης – Χαμός με τους Μπλε και προβλήματα εντός της ομάδας (vids)

Μαρία Ένεζλη: Τέλος από τον Athens DeeJay μετά από 16 χρόνια – Ανάρτηση με αιχμές!



Source link