Η Εύα, με τον δικό της επιδέξιο τρόπο έχει καταφέρει να ελέγχει όλο το παιχνίδι. Καθώς η σχέση της με τον Ανδρέα γινόταν ολοένα και πιο στενή, επεδίωκε να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Τώρα, χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να εκβιάσει τον Μαθιό και να παίξει τον ρόλο που μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο τις οικογένειες των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, αλλά και ολόκληρη την Άνω Ποριά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Κι ενώ ο Μαθιός, συνειδητοποιώντας πως η Βασιλική θα του χαρίσει ένα παιδί, αλλάζει την απόφασή του να ομολογήσει την δολοφονία του Στεφανή για να είναι κοντά της, η Εύα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του στον Ανδρέα, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Ο Ανδρέας πλέον είναι υποχείριό της κι εκείνη κινεί τα νήματα όπως θέλει και όταν θέλει.

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να προειδοποιήσει την Εύα για τους κινδύνους που εγκυμονεί η τακτική της, αλλά πλέον κανένας δεν μπορεί να την σταματήσει. Παράλληλα, η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο άντρας που παρουσιάστηκε ως Κωστάκης δεν είναι ο πραγματικός και πείθεται πλέον ότι ο Παύλος δεν είναι ένοχος για τον θάνατο του Βασίλη.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική, απελπισμένη από την πρόοδο στις έρευνα για τον θάνατο του Λάζαρου, σκέφτεται να κάνει μια τολμηρή, αλλά ίσως αναγκαία κίνηση.

Η Αργυρώ συναντά τη Θοδώρα και δεν κρύβει την οργή της για τον ρόλο που έπαιξε στον θάνατο του, αδερφού της, Πέτρου. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Στέλλα και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη να ξανά έρθει κοντά στην οικογένεια του, χωρίς να γνωρίζουν τους πραγματικούς λόγους της οργής του.