Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Φαίνεται πως εκτός από εκείνους που θέλουν να χωρίσουν τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, εναντίον τους είναι και η φύση, καθώς μια έντονη καταιγίδα που ξεσπά τη στιγμή που είναι έτοιμοι να το σκάσουν δυσκολεύει το σχέδιο τους.

Παρόλες τις δυσκολίες, όμως, οι δύο τους είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να μην εγκαταλείψουν το όνειρο τους. Ακόμη και όταν η Νότα απειλεί τον Μάρκο, αποκαλύπτοντας τα κρυφά τους σχέδια, αυτοί δεν υποχωρούν.

Από την άλλη, η Ευγενία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα ότι είναι σύμμαχος και όχι εχθρός, αλλά εκείνη διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Παράλληλα, η ανησυχία της Άννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα σχέδια της Μαργέτας και του Στέφανου.

Όλα δείχνουν πλέον ότι είναι ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί η παρουσία τους στην Αθήνα και να διαλυθούν όλα τα σχέδια τους, ενώ παράλληλα η ζωή τους θα ξανά μπει σε κίνδυνο. Όμως ο Στέφανος, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, καταφέρνει να βγάλει από την μέση τον μπράβο που τους απειλούσε και τώρα σκοπεύει να αφήσει τη Μαργέτα στην Αθήνα και να επιστρέψει με την Άννα στη Μεσσήνη.

Και ο Μάρκος είναι έτοιμος να υλοποιήσει το όνειρο ζωής του, φεύγοντας μακριά για να ζήσει με την Αλεξάνδρα και πιστεύει ότι έχει απομακρύνει τη Νότα οριστικά. Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική…