Ο Ορέστης πιάνει στα πράσα τον Δημοσθένη την ώρα που διακινεί ναρκωτικά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», έρχονται αποκαλυπτικές εξελίξεις, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον Ορέστη και τον Δημοσθένη.

Ο Ορέστης όπως ήδη γνωρίζουμε είναι μυστικός αστυνομικός, αλλά αναγκάστηκε να φύγει από το Σώμα εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, μετά από την μεταμόσχευση καρδιάς από τον Κίμωνα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Μάνη, με σκοπό να επιστρέψει στον παλιό του ρόλο.

Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης ξεκινά και πάλι τη δραστηριότητά του στη διακίνηση ναρκωτικών στη Μάνη, έχοντας νέα μέσα στην αστυνομία, αφού το νέο του τσιράκι είναι ο Βαγιάκος.

Όταν φτάνει στο γραφείο του Κουράκου πληροφορία για τη διακίνηση ουσιών, ο Βαγιάκος ενημερώνει αμέσως τον Κουράκο, αλλά αυτή η πληροφορία αποδεικνύεται ψευδής.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο Ορέστης παρατηρεί προσωπικά τη διακίνηση ναρκωτικών και αποφασίζει να ξεκινήσει μια κρυφή έρευνα μόνος του, χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, πέραν του Κουράκου. Όταν, όμως, ανακαλύπτει τη συμμετοχή του Δημοσθένη Καπερνάρου στη διακίνηση ναρκωτικών, τότε η ιστορία παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή…