Η εγκυμοσύνη της Ευγενίας ανάβει φωτιές… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την ταυτότητα του δράστη πίσω από την επίθεση στη Μαργέτα, ο Στέφανος καταλήγει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Μαργέτα και η Άννα αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τις παρακολουθεί και τρομοκρατούνται, ενώ ο Κοντογιάννης που θεωρείται ύποπτος για τον φόνο του παπά, συνεχίζει τα επικίνδυνα σχέδιά του, με σκοπό να εκδικηθεί εκείνους που τον πλήγωσαν.

Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από τη Γεωργία, η οποία εκδηλώνει αντιπάθεια προς αυτήν. Η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη γι’ αυτό.

Προς το παρόν, αναλαμβάνει τον ρόλο της πεθεράς στο Κιάρι, ενώ η Μαργέτα παραμένει κρυμμένη στην Αθήνα μαζί με την Άννα. Ο κόσμος της Μαργέτας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Τώρα που απομακρύνθηκε από τον Στέφανο, αγωνιά ακόμη περισσότερο για την εξέλιξη της κατάστασής του και περιμένει με ανυπομονησία να μάθει καλά νέα. Δυστυχώς, όμως, αυτή η προσδοκία δεν εκπληρώνεται ποτέ. Ταυτόχρονα, η Νότα, έπειτα από την επίθεση κατά της Αλεξάνδρας, δίνει μια επική ερμηνεία στο νοσοκομείο μπροστά στους δημοσιογράφους, παρόλο που η συμφωνία που έκανε την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις σχετικά με τον ένοχο.

Τέλος, καθώς η Γεωργία καταφέρνει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται, σοκάροντας τον Μάρκο, ο οποίος αμφισβητεί ανοιχτά ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, υποψιάζεται ότι ο Φάνης είναι εραστής της γυναίκας του, γεγονός που θα φέρει τους δύο άντρες αντιμέτωπους.