Νέες σημαντικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Αριάδνη καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή όλων στην Αρεόπολη με την παρουσία της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αρχικά, η Αριάδνη βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Στάθη, αλλά στη συνέχεια, καταφέρνουν να βρουν την αρμονία τους. Ωστόσο, η Αριάδνη αντιμετωπίζει την κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της, του Στράτου.

Όταν ο Στάθης προτείνει στην Αριάδνη να μείνει στην Αρεόπολη για να μπορέσουν να συζητήσουν τα προβλήματά τους, εκείνη δέχεται αμέσως την πρόταση. Θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία που χρειαζόταν για να ξεφύγει από την καθημερινή της δύσκολη κατάσταση δίπλα στον Στράτο.

Η Αριάδνη βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Στάθη, όπου αρχικά παρουσιάζεται ως η κόρη ενός φίλου του που έχει έρθει στη Μάνη και χρειάζεται φιλοξενία. Ωστόσο, στη συνέχεια, η αλήθεια γίνεται γνωστή, και προκαλεί αντιδράσεις αλλά και αλληλεπιδράσεις.

Η πρώτη και πιο έντονη αντίδραση έρχεται από την Αρετή, που εκδηλώνει ζήλια και σπεύδει να αποκαλύψει την κατάσταση σε όλη τη Μάνη.

Αναπάντεχη, όμως, είναι η αντίδραση της αγαπημένης κόρης του Στάθη, της Βασιλικής, όταν μάθει για την ύπαρξη της Αριάδνης. Η Βασιλική αντιδρά αρνητικά, αρνούμενη να πιστέψει ότι έχει αδελφή, καθώς πίστευε πως ο μόνος της αδελφός είναι ο Στέφανος. Όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αριάδνη, η Βασιλική δείχνει ψυχρή στάση, διατηρώντας όμως την απαραίτητη ευγένεια.