Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες γύρω από τον ρόλο του Κωστή Στασινόπουλου στη σειρά «Προξενιό της Ιουλίας», χαρακτήρα που έχει αγαπήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

«Ο Στασινόπουλος χαίρεται που έχει αυτή τη θέση, είναι φιλόδοξος, είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από οικογένεια φτωχών εργατών και ήθελε να πετύχει στην περιοχή του. Αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οικογένειες πολύ φιλικές σε αυτόν, είναι αντιμέτωπες και κάποιοι έχουν κάνει έγκλημα και αυτός πρέπει να το διαχειριστεί. Αυτά είναι από τα σημαντικά πράγματα που μου άρεσαν στον χαρακτήρα. Ένας ηθικός άνθρωπος του νόμου να βρίσκεται σε τέτοιου είδους διλήμματα», ανέφερε ηθοποιός για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Ο Στασινόπουλου ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Στάσα, αλλά ποτέ δεν της αποκάλυψε τα αισθήματά του, λόγω του ότι η ίδια ήταν κόρη ενός πλούσιου γαιοκτήμονα, και αυτός απλά ένα αγνοημένο παιδί ενός εργάτη. Τώρα, πολλοί αναρωτιούνται αν θα ομολογήσει ποτέ τον έρωτά του στην Στάσα.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής ξεκαθαρίζει πως δεν έχει βρει κάτι τέτοιο στα σενάρια, αλλά πιστεύει ότι θα προκύψει τέτοια εξέλιξη, δημιουργώντας ακόμη περισσότερη ένταση στο σενάριο και στους χαρακτήρες. Ταύτιζε στα θετικά της σειράς την πολυπλοκότητα των χαρακτήρων που δεν τους συμπεριλαμβάνουν απλά στην κατηγορία “καλός – κακός”, αναφέροντας παράλληλα πως η πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειρά ήρθε από τον Νίκο Απειρανθίτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.