Στη σειρά “Παγιδευμένοι“, οι εξελίξεις παίρνουν μια κρίσιμη τροπή. Ο Ανδρέας αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ ο Σταύρος βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση λόγω της κηδείας της Κατερίνας. Η απομάκρυνση των Δημήτρη, Σταύρου και Ανδρέα από την υπόθεση, αφήνει ανοιχτά πολλά ερωτήματα.

Ο επιθεωρητής Καρέλης αναλαμβάνει την υπόθεση, επικεντρώνοντας στον θάνατο του Παναγιώτη και την πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη σε δολοφονία. Η Αγγελική αναλαμβάνει την έρευνα, βρίσκοντας τον εαυτό της σε δύσκολη θέση.

Η Άννα, αποφασισμένη να βοηθήσει, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της, ξεκινούν έρευνες για να αποδείξουν την αθωότητα του Δημήτρη και την ενοχή του Παναγιώτη. Η αναζήτηση της δεύτερης σφαίρας από το όπλο του Δημήτρη είναι κρίσιμη, καθώς μπορεί να αποδείξει ότι προειδοποίησε πριν πυροβολήσει.

Ο Αλέκος, παρόλο που έχει πετύχει μια πρώτη νίκη εναντίον των τριών, δεν τα παρατάει και είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να τους εκδικηθεί. Ο Πάνος αποκαλεί τον εγγονό του δολοφόνο, και ο Αλέκος είναι έτοιμος να κινηθεί ακόμα πιο αποφασιστικά.

Η σειρά “Παγιδευμένοι” παραμένει γεμάτη αγωνία και εντάσεις, καθώς οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρές προκλήσεις και απειλές, ενώ προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τις πολύπλοκες συνθήκες της υπόθεσης.