Ο Διονύσης επιχειρεί να βιάσει την Λίνα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», καθώς η Λίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη κατά τη διάρκεια του πρώτου της γυρίσματος. Ο Διονύσης, ο οποίος της έδωσε αυτή την ευκαιρία, επιχειρεί να τη βιάσει, μετατρέποντας τη χαρά της σε κόλαση.

Στο καμαρίνι, ο Διονύσης επιτίθεται στη Λίνα με σκοπό να την βιάσει. Η νεαρή κοπέλα, σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη, προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από τα χέρια του. Ευτυχώς, η Στέλλα γίνεται μάρτυρας της σκηνής και αποτρέπει τον βιασμό της Λίνας από τον αδίστακτο Διονύση.

Η Λίνα σοκαρισμένη αγκαλιάζει ευγνώμον τη Στέλλα για την παρέμβασή της, όμως αποφεύγει να μοιραστεί το φρικτό γεγονός με τον Μάκη, φοβούμενη την αντίδραση του.

Ο Μάκης, όμως, βλέπει την ψυχολογική αλλαγή της Λίνας, και ανακαλύπτει τελικά την αλήθεια για την απόπειρα βιασμού της. Φυσικά δεν μένει αδρανής και αποφασίζει να λογαριαστεί με τον Διονύση. Παρόλα αυτά, η Λίνα και η Βάσω βρίσκονται ακόμα υπό κίνδυνο, καθώς ο Διονύσης εισβάλλει στο σπίτι τους, απειλώντας τις δύο γυναίκες.