Ναυάγιο Mega – Επόμενα Επεισόδια: Ο Δημήτρης, μετά από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων, αρχίζει να αναθεωρεί τη ζωή του. Μάλιστα με θάρρος παίρνει μια απόφαση που εκπλήσσει την οικογένειά του. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης και η Μαρία κανονίζουν μια συνάντηση κρυφά από όλους, με σκοπό να κάνουν μια συζήτηση που είχαν αναβάλει επί πολλά χρόνια.

Και οι δύο φέρουν ανοιχτά ερωτικά θέματα από το παρελθόν τους και κανένας από αυτούς δεν έχει λησμονήσει τον άλλο. Ωστόσο, οι κρυφές συναντήσεις τους κρύβουν τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν από τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, ο Βλάσσης λαμβάνει μια ξαφνική είδηση που τον οδηγεί αμέσως στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος είναι σε μια ακόμα μυστική συνάντηση με τη Μαρία.

Ταυτόχρονα, ενώ όλα φαίνεται ότι ο Μάκης και η Λίνα δεν θα ξανασυναντηθούν, η τύχη γυρίζει και τους φέρνει και πάλι κοντά. Σε αυτήν την απρόσμενη στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, χωρίς να φαντάζονται πώς και οι γονείς τους έχουν το δικό τους ένοχο παρελθόν.