Ο Ιάσονας βρίσκεται σε μια κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει όλη του την περιουσία. Παράλληλα, η Φωτεινή είναι νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει το μυαλό του. «Εγώ φταίω για όλα. Όπου πάω σκορπάει το κακό. Εσύ ήσουν πάντοτε καλή. Τι έκανα ο άθλιος; Πώς σου το έκανα αυτό;»,μονολογεί και ξεσπά σε λυγμούς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα, από τη μεριά της, ετοιμάζεται για μια νέα ζωή, μετακομίζοντας στο νέο της σπίτι με τον Μάρκο, μετά το διαζύγιο που της έχει δώσει ο Ιάσονας και οι εργάτες του αρχοντικού τη βοηθούν. Ωστόσο, η επιστροφή της Ευγενίας από τη φυλακή έχει ανεπιθύμητες συνέπειες, καθώς θα τους στερήσει τον Στεφανάκο.

«Ο γιος θα μείνει μαζί μου. Με τη μητέρα του. Δεν έχει να πάει πουθενά», τους ξεκαθαρίζει. Την ίδια ώρα ο Στέφανος δίνει διορία στην Νότα για να φύγει από το Κιάρι, διαφορετικά θα φροντίσει ο ίδιος να την εξαφανίσει. «Να φύγεις και να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου, γιατί διαφορετικό να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σε λυπηθώ», της δίνει τελεσίγραφο. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Στέφανο τον πραγματικό υπεύθυνο για τη δολοφονία της Μαργέτας, προκειμένου να τον παγιδεύσει.