Ο Δημοσθένης στην τηλεοπτική σειρά “Η Γη της Ελιάς”, δοκιμάζει να απαλλαγεί από τον Κουράκο και τη Δήμητρα για να μπορεί να συνεχίσει τις παράνομες δραστηριότητές του χωρίς εμπόδια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στην επιδίωξη αυτού του σκοπού, βασίζεται στη βοήθεια του υποχειρίου του, του Βαγιάκου, που είναι υπεύθυνος για την ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στις αρχές κατά της Δήμητρας και του Κουράκου, ισχυρίζοντας ότι διατηρούν σχέση και ότι ο Γιώργης προβαίνει σε αδικίες λόγω της Δήμητρας.

Από την άλλη πλευρά, οι εν λόγω αστυνομικοί αρνούνται την ισχύ της καταγγελίας, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν προσωπικές σχέσεις και παρέχοντας δυνατά επιχειρήματα για αυτό.

Έτσι, όπως θα διαπιστώσουμε στην συνέχεια της σειράς του MEGA “Η Γη της Ελιάς”, πείθουν τις αρχές ότι εκτελούν τα καθήκοντά τους με αξιοπρέπεια και σε τελική ανάλυση, δεν υλοποιείται το σχέδιο του Δημοσθένη για την απομάκρυνσή τους από την αστυνομία.

Συγχρόνως, Γιώργης και Δήμητρα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μέλλον για να μην δώσουν περισσότερο βάρος στην καταγγελία που έχει γίνει εναντίον τους.