Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Ο Μάρκος και ο Αντρέι σκέφτονται πώς να σώσουν τη Θεοφανώ και το μωρό της στη σπηλιά του Τζανέτου, έτσι αποφασίζουν απο εχθροί να γίνουν σύμμαχοι.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έρμαιο στα χέρια των εχθρών

Καθώς οι Γερακάρηδες κατακτούν τον πύργο του πατέρα του Μάρκου, εκείνη πέφτει στα χέρια τους ως έρμαιο. Ξέρει ότι το τέλος πλησιάζει για εκείνη και το μωρό της. Οι πρώην εχθροί, Μάρκος και Αντρέι, βρίσκονται μαζί στη σπηλιά του Τζανέτου. Αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σώσουν τη Θεοφανώ. Πρέπει να σχεδιάσουν πώς θα αποτρέψουν τη φρικτή μοίρα που την περιμένει στα χέρια των Γερακάρηδων και της Κυπριανής. Την ίδια στιγμή, η Ρηνιώ καταφέρνει να δραπετεύσει από τον πύργο με τη βοήθεια της Αγάθης.

Τρέχει να ενημερώσει τον Μάρκο και τον Αντρέι για την κατάσταση της Θεοφανώς, που κινδυνεύει με θάνατο. Ποια είναι η στρατηγική που σκοπεύουν να ακολουθήσουν για να τη σώσουν; Θα καταφέρουν να συνεργαστούν αποτελεσματικά παρά τις διαφορές τους; Πώς θα αντιδράσουν όταν μάθουν για την κατάσταση της Θεοφανώς από τη Ρηνιώ; Ποια είναι η επόμενη κίνησή τους μετά από αυτή την αποκάλυψη;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ