Η Αμαλία για ακόμα μία φορά κάνει του κεφαλιού της με την Αγγελική.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αφού πρώτα της χαρίσει ένα μανό και της βάψει τα νύχια κρυφά, της υπόσχεται ότι θα πείσει τον Μάνο και την Μαρίνα να τρυπήσε τα αυτιά της και να βάλει σκουλαρίκια. «Θα τα βάφουμε κρυφά κάθε μέρα; Όταν δεν θα είναι εδώ ο μπαμπάς και η μαμά;», την ρωτάει το παιδί κι εκείνη της απαντά: «Εννοείται!»…Στο μεταξύ, η Αρετή μαγειρεύει για να τραπεζώσει τον Τάσο και ζητά από την Ασπασία να πάρει την Ειρήνη και να πάνε στην ταβέρνα, ενώ η Άννα ψάχνει ψυχολόγο για να γιατρέψει τον Πότη από το κουτσομπολιό.

Ο Μάνος και η Μαρίνα, επιστρέφοντας στο σπίτι βλέπουν την Αγγελική με βαμμένα νύχια και την μαλώνουν, ενώ η Αμαλία τους εξηγεί ότι της τα έβαψε εκείνη για πλάκα. «Καλά, δεν ντρέπεσαι;», την ρωτά η Μαρίνα και η Αμαλία τους λέει ότι αντιδρούν υπερβολικά. «Ακόμα δεν έχουμε αντιδράσει! Φρόντισε να συμμορφωθείς με τους δικούς μας κανόνες αλλιώς δεν θα τα πάμε καλά..Σε παρακαλώ, να είναι η τελευταία φορά που κάνουμε αυτή την κουβέντα!», της ξεκαθαρίζει ο Μάνος και η Αμαλία τον κοιτά αμίλητη.

Την επόμενη μέρα η Αμαλία βλέποντας την Μαρίνα ψυχρή, προσπαθεί να την πλησιάσει. «Εκείνο που δεν καταλαβαίνεις, Αμαλία και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι- για να σου πω την αλήθεια- για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια.. δεν είναι αν είναι κακό ή όχι να βάψει τα νύχια της η Αγγελική. Το κακό είναι ότι πας αντίθετα στην δική μας γραμμή», της εξηγεί και η Αμαλία ζητάει συγνώμη και θέλοντας να αλλάξει θέμα την ρωτά που είναι ο Μάνος. Ωστόσο, όπως φαίνεται η Αμαλία δεν βάζει μυαλό. Αντί να πάει στη δουλεία της με το αυτοκίνητο της, παίρνει του Ισίδωρου, με τον σοφερ, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τον Μάνο. «Παιδί μου, μεγαλοπιάνεται! Η κυρία Δημάρχου με τον σοφέρ της..Και το επόμενο είναι να τον παίρνει μαζί της για ψώνια και να τον έχει να της κουβαλάει τα πακέτα!», σχολιάζει ο Μάνος κα γελάνε με την Μαρίνα.