Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Αντρέι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Μόλις το μαθαίνει η Θεοφανώ, τρέχει αμέσως δίπλα του. Ο Αντρέι είναι σε απόγνωση και αισθάνεται πως όλη του η ζωή ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Προσπαθούσε να κερδίσει την αγάπη του πατέρα του, και τώρα συνειδητοποιεί γιατί δεν τα κατάφερε ποτέ. Ενώ με τον Τζανέτο ήταν τόσο κοντά, τον έβαλε στην καρδιά του από την αρχή και τώρα καταλαβαίνει γιατί συνέβη όλο αυτό, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ.

Ταυτόχρονα, η οικογένεια Λασκαρέων είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Κανέλλου για την ταυτότητα του Αντρέι, ενώ η Ρηνιώ είναι σε μεγάλη σύγχυση, μόλις συνειδητοποιεί ότι αγάπησε τον ξάδερφό της, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «η Μάγισσα».

Η Κατερίνα Λέχου μιλάει για την Δαμιανή

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στο Τύπος TV και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επιτυχημένη σειρά «η Μάγισσα» και τον ρόλο της Δαμιανής. Επίσης, αναφέρθηκε στις φήμες που αναπτύσσονται γύρω από τη συνέχιση της σειράς την επόμενη χρονιά με την μορφή prequel.

Περιέγραψε τη Δαμιανή ως μία ηρωίδα με μια αρνητική πλευρά, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί αθώοι χαρακτήρες στη σειρά. Έκρινε πως ήταν αναγκαίο να βρει τρόπο να δικαιολογήσει το χαρακτήρα της Δαμιανής, κάτι που δεν την δυσκόλεψε, αφού υπήρχε κίνητρο: τη διατήρηση της οικογένειάς της, την προστασία του γιου της και την προστασία των μυστικών της.

Αρχικά, αναφερόμενη στον χαρακτήρα της Δαμιανής, σχολίασε πως το γεγονός πως διαπράττει εγκλήματα δεν της είναι ξένο, καθώς αυτό είναι κάτι κοινό στην καθημερινότητά μας. Επεσήμανε, επίσης, την πλήρη αρμονία που υπάρχει μεταξύ εκείνης και των σεναριογράφων για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί ο ρόλος της.

Σχετικά με το prequel της «Μάγισσας», η Κατερίνα Λέχου ανέφερε: «Το έχω ακούσει, ωστόσο δεν γνωρίζω κάτι… Αλλά αν γίνει, νομίζω θα μιλάμε για νέους ηθοποιούς. Το prequel θα τοποθετεί την ιστορία πριν από 100 χρόνια, οπότε όλοι εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».