Παγιδευμένοι: Το νέο σατανικό σχέδιο του Αλέκου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Την ώρα που ο Δημήτρης φτάνει στο σπίτι με το πηγάδι, βέβαιος πως ο δράστης κρύβεται εκεί, ο Αλέκος σκέφτεται το πλάνο που θα του επιστρέψει την παλιά του ζωή. Χρηματίζει έναν γιατρό για να παραπλανήσει την Υβόννη, υποστηρίζοντάς της πως του έχει απομείνει ελάχιστος χρόνος ζωής. Η Υβόννη, συγκινημένη, τον συμπονεί και τον φέρνει στο σπίτι της.

Στο μεταξύ, στο υπόγειο, ο Παναγιώτης εξηγεί στην Άννα ότι ακολούθησε τα ίχνη της και έπεσε στην παγίδα του δολοφόνου. Κατόπιν, συνεννοούνται για να σχεδιάσουν τρόπο να ακινητοποιήσουν τον επικίνδυνο άνθρωπο, όμως οι υπόλοιποι παρεξηγούν τις συνεννοήσεις τους.

Ενώ ο Δημήτρης, μαζί με τον Ανδρέα, αναζητούν απεγνωσμένα τον χώρο όπου βρίσκονται οι όμηροι, ψάχνοντας ίχνη του δολοφόνου και ελπίζοντας να απελευθερώσουν τα θύματά του, η κατάσταση επιδεινώνεται στο υπόγειο. Τα αισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα, και η Άννα βρίσκεται σε κίνδυνο. Η άλλη κοπέλα, πιάνει ένα μαχαίρι και επιτίθεται στην Άννα, ακριβώς τη στιγμή που ο Δημήτρης ανακαλύπτει το μυστικό δωμάτιο με τις οθόνες παρακολούθησης.

Ενώ ο Δημήτρης σπάει την πόρτα και εισβάλλει στο υπόγειο, ο Παναγιώτης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, καταφέρνει να σώσει τη ζωή της Άννας, η οποία πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του άντρα της.

The post Παγιδευμένοι: Ο μανιακός δολοφόνος συλλαμβάνεται appeared first on pythia.gr.