Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώθηκε από την φοβερή κακοκαιρία και μάλιστα βρήκε την ταυτότητα του Αντώνη, του επιβάτη που φέρεται να μετέφερε την κλεμμένη εικόνα του Αγίου Νικολάου. Τότε αντιλήφθηκε ότι η μοίρα του του έδινε μια δεύτερη ευκαιρία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Στο μεταξύ, οι δύο άνδρες που περίμεναν τον Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά για να παραλάβουν την εικόνα,όπως είχαν συμφωνήσει, αναζητούν το όνομά του στη λίστα των διασωθέντων. Τα χαμόγελα τους εμφανίζονται στα πρόσωπά τους, αφού τους πληροφορούν πως ο Αντώνης είναι ζωντανός.

Έχοντας υιοθετήσει μια νέα ταυτότητα, ο Πέτρος αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, και μάλιστα επιλέγει να μείνει κοντά στον Μάκη και τον Άγγελο. Ωστόσο, μια μέρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους δύο άνδρες που επιμένουν να τους παραδώσει την κλεμμένη εικόνα.

Ο Πέτρος, βρισκόμενος σε ανυποψίαστη κατάσταση, δεν καταλαβαίνει τι επιθυμούν οι άγνωστοι, οι οποίοι τελικά τον απαγάγουν. Ο νεαρός μεταφέρεται σε ένα άδειο ψυχρό δωμάτιο και δέχεται απειλές για τη ζωή του, όμως όσο κι αν τον πιέζουν δεν μπορεί να τους δώσει αυτό που ζητάνε.

«Δεν ξέρω για ποια εικόνα μου μιλάτε. Δεν είχα αποσκευές στο ταξίδι μου, από θαύμα σώθηκα», επιμένει να λέει κι εκείνοι τον χτυπούν τόσο που το στόμα του γεμίζει αίμα. «Έχεις διορία δύο μέρες να τη φέρεις, αλλιώς θα καταλήξεις κι εσύ στον πάτο της θάλασσας μαζί με τους χαμένους επιβάτες του «Φοίνιξ», τον απειλούν.

Με μεγάλη δυσκολία, ο Πέτρος καταφέρνει να φτάσει στην αυλή του σπιτιού του, όπου τον βρίσκουν ο Μάκης και η Χριστίνα. Αναλαμβάνουν να τον φροντίσουν και να του παράσχουν την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται. Όταν ο Μάκης του προτείνει να αναφερθεί στην αστυνομία, ο Πέτρος, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, αρνείται, φοβούμενος ότι μια τέτοια κίνηση θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και θα τον οδηγήσει σε κατηγορίες για τη δολοφονία του Γιάννη.