Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδομένη από τον Γρηγόρη λέει το μεγάλο «ναι» στον Γιωργίκη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία λέει το μεγάλο «ναι»

Ο Γιωργίκης, βιώντας δυσκολίες στην οικογενειακή του ζωή λόγω του Χρήστου, αναζητά την υποστήριξη του ψυχίατρου, με την συγκατάθεση του γιου του, που τον έχει συναντήσει στο παρελθόν. Ο όρος που θέτει εκείνος είναι να φέρει την Ιουλία στο σπίτι. Ο Γιωργίκης συμφωνεί με τον όρο αυτό, ενώ περιμένει την απάντηση της Στάσας για το προξενιό που έχει στείλει με την Κερασίνα.

Κατά τη συνάντησή τους, η Στάσα ενημερώνει τον Γιωργίκη πως η Ιουλία χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Τον παρακαλεί να την αφήσει να αναρρώσει και υπόσχεται να τον ενημερώσει σύντομα. Λίγο αργότερα, η Στάσα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη, τον οποίο απομακρύνει από την κόρη της και του απαγορεύει να πλησιάσει ξανά την Ιουλία.

Κατόπιν, όταν μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης της, προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί το προξενιό του Προβιού, αναφέροντας ότι αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία για εκείνη να έχει μια πλούσια και ευτυχισμένη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, η κόρη δεν υποκύπτει στις πιέσεις της μητέρας της.

Ταυτόχρονα, η Χάιδω απαιτεί από τον Γιωργίκη να πει στον Χρήστο για ποιον προορίζεται η Ιουλία. Ο Γρηγόρης πληροφορείται από την μητέρα του Κυριακούλα για το προξενιό που έστειλε ο Προβιός στην Ιουλία και πηγαίνει στο νοσοκομείο για μάθει τι συμβαίνει. Εκείνη του εξηγεί ότι για την ίδια υπάρχει μόνο αυτός και πως το προξενιό του Προβιού της είναι αδιάφορο.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ένα μυστικό που γνωρίζουν μόνο αυτή και ο γιατρός. Καθώς ο Στασινόπουλος πιέζεται από πολλούς για να αφήσει ελεύθερο τον Στράτο, η Ιουλία αρνείται να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με το φόνο, περιμένοντας ότι ο Γρηγόρης θα πάρε την πρωτοβουλία. Ωστόσο, εκείνος αρνείται να το κάνει, υποστηρίζοντας τον πατέρα του.

Η αρνητική αντίδραση του Γρηγόρη δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες στην Ιουλία και θέτει υπό αμφισβήτηση τη σχέση τους. Τελικά, η Ιουλία δέχεται με βαριά καρδιά το προξενιό του Προβιού, θεωρώντας τη στάση του Γρηγόρη ως προδοσία.