Ο γιατρός: Η κόρη του Ανδρέα και της Σοφίας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Ο Γιατρός – Alpha: Η κόρη του Ανδρέα στο νοσοκομείο

Ο Ανδρέας και η Άννα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός», θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν πραγματικό εφιάλτη. Το πρώην ζευγάρι, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον χαμό του γιου τους, ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να σβήσει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, όταν η Σοφία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Ανδρέα τη σχέση της πριν από την επίθεση, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας ενημερώνεται πως η μοναχοκόρη του, η Κέλλυ, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα απρόσμενο λιποθυμικό επεισόδιο. Με την είδηση αυτή, ο γιατρός σοκάρεται και σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό της, ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως είναι αναμενόμενο, όταν η Άννα μαθαίνει την είδηση σχετικά με την κόρη της, τρελαίνεται από την αγωνία της. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας απαιτεί να γίνουν άμεσες εξετάσεις στην Κέλλυ, ενώ στη συνέχεια, η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της.

Οι ώρες περνούν και οι γιατροί διενεργούν συνεχείς εξετάσεις στην νεαρή κοπέλα για να εξακριβώσουν την κατάσταση της υγείας της. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, οι γονείς της ξεκινούν τη διαδικασία έρευνας για να ανακαλύψουν την κρυφή ζωή της κόρης τους και να βρουν απαντήσεις σχετικά με την κατάστασή της.

Ωστόσο, η διάγνωση δεν αποδεικνύεται εύκολη, και αυτό τους οδηγεί στην αντιμετώπιση της αλήθειας που προκαλεί πόνο, όπως και σε ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυ που σημάδεψε τη ζωή της.