Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Άννα επισκέπτεται τον Δημήτρη στο κρατητήριο για να τον ενημερώσει για το έγγραφο της τράπεζας που ανακαλύφθηκε στο γραφείο του.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Είμαι αθώος – Βγάλε με απο εδώ

Εκείνος της δηλώνει ότι δεν είναι ένοχος και ότι και οι δύο γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση. Παράλληλα, ο Ανδρέας εκφράζει την οργή του στον Αλέκο, κατηγορώντας τον για την υπόθεση. Ο Αλέκος του διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ο Ανδρέας απειλεί πως θα τον σκοτώσει αν αποκαλύψει οτιδήποτε εναντίον του Δημήτρη. Σε άλλο μέρος, ο εισαγγελέας εξετάζει το σπίτι του Δημήτρη και εντοπίζει το αγαλματάκι που άφησε ο Ιάσονας.

Η Άννα συνειδητοποιεί τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται. Λίγο αργότερα, βρίσκεται στο κρατητήριο. “Άννα, βρες την αλήθεια και βγάλε με από εδώ”, της λέει ο Δημήτρης. Παράλληλα, ο Καρέλλης τον ενημερώνει πως εμπλέκεται και το δικό του όνομα στην υπόθεση, αφού συμμετείχε στην κρυφή επιχείρηση που ισχυρίζεται ο Δημήτρης ότι είχε σχεδιάσει. Έξαλλος, εκείνος του θυμίζει πως και στο παρελθόν είχαν συκοφαντηθεί άδικα και κατάφεραν να αποδείξουν την αθωότητα του. Ανδρέας και Άννα είναι σίγουροι πως πίσω απο αυτή την καλοστημένη πλεκτάνη βρίσκεται ο Αλέκος.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ