Η Μάγισσα – Τα φώτα της σκηνής πέφτουν στη Θεοφανώ, παράνομα αιχμάλωτη στα χέρια των Γερακαρήδων, αποκομμένη από τη συντροφιά του Μάρκου και του Αντρέι. Στον πύργο που κυριαρχεί ο Τζανής, η αγωνία πνίγει τον αέρα.

Η Μάγισσα – Συμμαχούν και τελειώνουν τον Τζανή

Η σκοτεινή σκέψη της Θεοφανώς διακατέχεται από τον φόβο του αποκεφαλισμού, τόσο για τον εαυτό της όσο και για το μωρό της. Παράλληλα, ο Μάρκος και ο Αντρέι, πρώην εχθροί, βρίσκονται αντιμέτωποι στη σπηλιά του Τζανέτου. Η αναγκαία συνύπαρξη τους είναι αναπόφευκτη, καθώς πρέπει να σχεδιάσουν την σωτηρία και το μέλλον της Θεοφανώς. Οι πιέσεις αυξάνονται καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τη φρικτή μοίρα που την περιμένει στα χέρια των Γερακαρήδων, με επικεφαλής την αδίστακτη Κυπριανή.

Ο Τζανής, αποφασισμένος να εκδικηθεί, γνωρίζει πως η απώλεια της Θεοφανώς θα πλήξει βαθιά τον Μάρκο, γεγονός που τον ευχαριστεί. Συνεπώς, οι αποφάσεις του επηρεάζονται από την Κυπριανή, η οποία κατέχει σημαντική επιρροή στο μέλλον της Θεοφανώς. Την ίδια στιγμή, η Ρηνιώ επιχειρεί να δραπετεύσει από τον πύργο με τη βοήθεια της Αγάθης. Τελικά, καταφέρνει να ξεφύγει και τρέχει να ενημερώσει τον Μάρκο και τον Αντρέι για την καταδίκη της Θεοφανώς σε θάνατο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ