Η Ντίνα σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Η αγαπημένη δραματική σειρά «Σασμός», υπόσχεται να μας καθηλώσει για ακόμα μία φορά με τις εξελίξεις που έρχονται. Το καζάνι της εκδίκησης συνεχίζει να βράζει και ο Μαθιός, που έχει συλληφθεί, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δολοφονική επίθεση.

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου, η δίψα του Αντρέα για εκδίκηση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Στο μεταξύ, ο Μαθιός, προκειμένου να προστατέψει τη Βασιλική, ομολογεί ότι αυτός δολοφόνησε τον Λάζαρο.

Η ανησυχία της Καλλιόπη με τη σύλληψη του γιου της αυξάνεται, φοβούμενη ότι ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος μπορεί να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή. Ακόμη και ο Αντώνης έχει τους ίδιους φόβους, και μάλιστα έχει πάρει δρακόντεια μέτρα για την προστασία του Μαθιού.

Πράγματι, ο Αντρέας μαζί με τον Τηλέμαχο και άλλους συγγενείς τους, οργανώνουν την εκδίκηση. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού, ένας ξάδερφος του Λάζαρου, καταφέρνει να μην γίνει αντιληπτός και τον πυροβολεί. Ωστόσο, η Ντίνα παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή και δέχεται η ίδια τη σφαίρα που προοριζόταν για τον Μαθιό.

Επικρατεί πανικός, με ορισμένους να τρέχουν προς τη Ντίνα και άλλους να κυνηγούν τον αδίστακτο εκτελεστή. Ο Μαθιός, σοκαρισμένος, συνειδητοποιεί ότι αν δεν ήταν η Ντίνα, θα ήταν νεκρός…