Η Γεωργία, μετά τη συνάντησή της με τον Πάρη, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δίλημμα, αναρωτιέται εάν η αγάπη της για τον Πάρη είναι αρκετή για να υπερνικήσει και αυτή τη δυσκολία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Από την άλλη, ο Σίμος ενθαρρύνει την Αμαλία να υποστηρίξει τη Νέλλυ, καταγγέλλοντας και η ίδια στις αρχές τον παλιό της βιασμό από τον Πάρη. Παρά τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση του Πάρη και της Νέλλυ που δεν είναι αρκετά για να στηρίξουν πλήρως την κατηγορία για βιασμό, η απόφαση της Αμαλίας να μιλήσει φαίνεται ότι θα είναι καθοριστική για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Χριστόφορος πληροφορείται από την Αμαλία τις λεπτομέρειες του βιασμού της από τον Πάρη. Βυθισμένος σε σοκ και οργή, αποφασίζει να προστατεύσει τους αγαπημένους του από τον Πάρη. Πώς θα επηρεάσει αυτό το μέλλον του μωρού του Άγη και τη θέση της Όλγας στην τράπεζα; Ποια θα είναι η στάση της Γεωργίας αυτή τη φορά;

Η συνάντηση της Αμαλίας με τη Νέλλυ, η οποία υποδύεται εξαιρετικά τον ρόλο της, επηρεάζει την Αμαλία. Η Νέλλυ επιχειρεί να την πείσει να μιλήσει για το περιστατικό. Η Αμαλία, μολονότι δυσκολεύεται να αποφασίσει, τελικά καταλήγει στην απόφασή της.