Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μαθαίνει για την ερωτική σχέση Κουράκου Δήμητρας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μαθαίνει για τον Κουράκο και την Δήμητρα

Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» συνεχίζουν να είναι συναρπαστικές και να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ορέστης μαθαίνει για τον Κουράκο και την Δήμητρα, καθώς αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον φίλο του, μετά από προτάσεις που του έγιναν να συναντηθούν. Αυτό θα οδηγήσει σε αντιπαράθεση μεταξύ τους, αν και ο Γιώργης προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκρουση.

Και οι δύο άνδρες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την Δήμητρα, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργης δεν θα ήθελε να βλάψει τον Ορέστη.

Έτσι, ο Γιώργης και η Δήμητρα θα διατηρήσουν μυστική την σχέση τους, αφού δεν θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα ούτε στο αστυνομικό τμήμα ούτε με τον Ορέστη. Ωστόσο, η επαγγελματική τους σχέση μάλλον θα επηρεαστεί.

Το μεγάλο ερωτηματικό ωστόσο παραμένει ως προς το εάν το κεφάλαιο Ευτυχία έχει κλείσει για πάντα για τον Κουράκο. Εάν οι ανώτεροι μάθουν ότι ο διοικητής της Αρεόπολης έχει αφήσει την κοπέλα του ελεύθερη παρά την γνώση του ότι έχει διαπράξει φόνο, τότε η κατάληξη του είναι αβέβαιη.