Οι Πανθέοι: Η περιπέτεια του Ισίδωρου στα μεταλλεία ανησυχεί τους υπόλοιπους Πανθέους, οι οποίοι σπεύδουν στο Γραμματικό για να δουν αν είναι καλά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι. Παρακάτω τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 5 έως 8 που θα προβληθούν από την Δευτέρα 2 ώς και την Πέμπτη 5/10 στις 21:00:

Οι Πανθέοι Επεισόδια 11-12-13-14

Δευτέρα 02/10, 21.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Η περιπέτεια του Ισίδωρου στα μεταλλεία ανησυχεί τους υπόλοιπους Πανθέους, οι οποίοι σπεύδουν στο Γραμματικό για να δουν αν είναι καλά. Προς μεγάλη τους έκπληξη, θα διαπιστώσουν πως ο Ισίδωρος όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά είναι και πιο ευδιάθετος από ποτέ. Ο Ισίδωρος θα εκμεταλλευτεί μάλιστα την παρουσία όλων και θα προτείνει να κάνουν τα εννιάμερα του πατέρα τους.

Και ενώ η Μάρμω νιώθει ακόμα άβολα ανάμεσά τους και αισθάνεται κάποιες εχθρικές δονήσεις, ο απρόσμενος ερχομός του Κίτσου θα τη λυτρώσει. Και ενώ όλη η οικογένεια των Πανθέων είναι στο τραπέζι και τρώνε, ο Ισίδωρος τους επιφυλάσσει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη…

Τρίτη 03/10, 21.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην οικογένεια πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία, η Λιάνα με τον Θωμά περνάνε λίγο χρόνο μόνοι τους προκαλώντας στον Θωμά αμηχανία, ενώ ο Μαρμάρης βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Η Πέλλα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει, μήπως και η αστυνομία σταματήσει να την παρακολουθεί επιτέλους.

Εντωμεταξύ, η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις. Ο Φάνης υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη, ενώ παράλληλα η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ο Φάνης την απατά. Κι όλα αυτά, ενώ ο Κίτσος με τη Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Τετάρτη 04/10, 21.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία. Η Χρυσοστόμη απειλεί τη Μιρέλλα να μείνει μακριά από τους Πανθέους. Ο Στάθης ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν, ο Φάνης όμως έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του Στάθη. Ο Λουκάς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα. Ο Οικονόμου πληροφορεί τον Ισίδωρο για την παρουσία ενός άντρα που τον προσέγγισε με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες για τους Πανθέους.

Ο Ισίδωρος υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης είναι αυτός ο άντρας κι αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του. Η Λιάνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά εκείνος όμως την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του. Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη.

Πέμπτη 05/10, 21.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14
Ο Κίτσος έχει αποκαλύψει στον Τέλη πως έχει αισθήματα για τη Μάρμω και εκείνος τον συμβουλεύει να μην κάνει το λάθος και προχωρήσει περισσότερο μαζί της. Η Μάρμω, παράλληλα, καθησυχάζει τον Ανδρέα, λέγοντάς του πως δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι ευτυχισμένη δίπλα του. Ο Στάθης θα δεχτεί τους όρους συνεργασίας από τον Φάνη χωρίς καν να τους ακούσει και η Μερόπη θα δείξει έντονα τη διαφωνία της στη σχέση που αρχίζουν να χτίζουν ο γιος της με τον αδελφό της.

Η συνάντηση του Μαρμάρη και του Ισίδωρου με τον Οικονόμου αναβάλλεται τελευταία στιγμή επειδή ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι του Μαρμάρη. Είναι όμως έτσι; Ή μήπως ο Μαρμάρης κερδίζει απλώς χρόνο για να βρει τον τρόπο να μην τον αναγνωρίσει ο Οικονόμου και αποκαλυφθεί στον Ισίδωρο η πραγματική του ταυτότητα;