Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία αντιμετωπίζει μια νέα δοκιμασία, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για τον Πάρη. Η αντίδρασή της αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα και ίσως οδηγήσει σε αλλαγές στην περίεργη σχέση τους. Παράλληλα, ο Ντίνος προτείνει μια αλλαγή για τον «Παράδεισο» θα ταράξει τις ισορροπίες, ενώ ανακαλύπτουν το πτώμα μιας γυναίκας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος «στριμώχνει» ερωτικά την Αμαλία

Στο μεταξύ, ο Σίμος ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Ντίνο πληροφορίες για το παρελθόν της Μιράντας, που έμαθε από τον Ρένο. Εν τω μεταξύ, η ζήλια της Τζένης για τη Δάφνη αυξάνεται με το άνοιγμα ενός ανδρικού καταστήματος δίπλα στον «Παράδεισο». Ωστόσο, η αντίδραση του Πασχάλη, αυτή τη φορά, αναμένεται να είναι εντελώς αναπάντεχη και μπορεί θα ταρακουνήσει την Τζένη σε μεγάλο βαθμό.

Το ίδιο όμως θα συμβεί και με την ψυχή του Ντίνου, όταν ο Σίμος περάσει σε μεγάλες αποκαλύψεις…Αποκαλύψεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω, με τον Σίμο να προχωρά αλώβητος και τολμηρός σε ερωτική εξομολόγηση προς την Αμαλία, η οποία εκπλήσσεται με την επιμονή του.

Παράλληλα, η πίεση που ασκεί ο Χρήστος για την αγορά του πατρικού της Όλγας τη φέρνει σε μια δύσκολη θέση. Τέλος, ένα απρόσμενο γεγονός στο μαγαζί του Φώτη, που συνδέεται με τον εμπρησμό του «Παραδείσου» φέρνει νέα στοιχεία στο φως. Θα μπορέσει ο Σωτήρης να ενώσει τα σκόρπια κομμάτια του παζλ και να φτάσει στον δράστη;