Σασμός: O «Σασμός» συνεχίζει την τρίτη σεζόν με ανατρεπτικά γεγονότα που κρατούν τους θεατές σε αγωνία. Μέχρι στιγμής, η σειρά αυτή από το κανάλι Alpha έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, αφήνοντας πίσω τους όλους τους ανταγωνιστές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ένα τραγικό γεγονός θα ανατρέψει τις ισορροπίες

Ένα τραγικό γεγονός που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα σοκάρει τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και τους θεατές. Ο Νικηφόρου θα χάσει τη ζωή του από χέρι Βρουλάκη, και η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα αναζωπυρωθεί.

Λίγο καιρό πριν πεθάνει, ο Νικηφόρος θα καταφέρει να συνδεθεί με τον πατέρα του, τον Μαθιό. Οι δυο τους, ανακαλύπτοντας την πραγματική φύση της σχέσης τους, θα αποφασίσουν να συγχωρήσουν ο ένας τον άλλον, με τον Νικηφόρο να συγχωρεί τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή.

Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή ως οικογένεια, οι δύο άντρες, μαζί με τη Βασιλική, αποφασίζουν να κάνουν μια συμβολική κίνηση. Βρίσκονται στο βουνό και φυτεύουν ένα δέντρο μαζί, το οποίο αποκαλούν «Σταματόδεντρο». Ο Μαθιός χαράζει τα αρχικά τους στο δέντρο, δημιουργώντας ένα σύμβολο για τη νέα αρχή και την ένωσή τους.

Παρόλο που η δολοφονία του νεαρού Σταματάκη ρίχνει σκιά στα σχέδια τους, η σύνδεσή του Μαθιού με το δέντρο παραμένει αναλλοίωτη. Ο Μαθιός φροντίζει με αγάπη το συγκεκριμένο δέντρο μετά τον χαμό του γιου του, βλέποντάς το να μεγαλώνει όπως θα ήθελε να μεγαλώσει και ο ίδιος ο γιος του. Η συγκίνηση είναι ανείπωτη, καθώς οι μνήμες και οι συναισθηματικοί δεσμοί παραμένουν ζωντανοί μέσα από αυτό το «Σταματόδεντρο».