Οι Πανθέοι: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι. Ο Φάνης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με τη Βέτα και να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους ενώ ο Στάθης αναζητά παρηγοριά στη Ματούλα, μετά το θρήνο που ‘χει προκαλέσει ο χαμός του Δημήτρη στην οικογένειά του, εκείνη όμως αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 21-22

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Ισίδωρος συγκρούεται με τη Χρυσοστόμη και τη διώχνει από το Γραμματικό.

Οι Πανθέοι 18/10 Επεισόδιο 21

Ο Κίτσος είναι συγκλονισμένος γι’ αυτό που έζησε με τη Μάρμω και δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει, όμως εκείνη έχει τύψεις και προσπαθεί να κρυφτεί από τον Ανδρέα, μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση. Την ίδια ώρα, η Λιάνα πηγαίνει πάλι στο Γραμματικό να συναντήσει τον Θωμά.

Ο Ισίδωρος άλλωστε αδιαφορεί και το μυαλό του είναι κολλημένο στη δεύτερη διαθήκη που θα ανατρέψει τη μεγάλη του βεβαιότητα. Εντωμεταξύ, η Μιρέλλα συνεχίζει να τον πολιορκεί και η Χρυσοστόμη ζει τους δικούς της εφιάλτες. Κι όλα αυτά, ενώ ο Φάνης υπόσχεται να συμπαρασταθεί επιτέλους στον Στάθη, όμως η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να ταράξει συθέμελα τη ζωή του.

Οι Πανθέοι 19/10 Επεισόδιο 22

Η Μάρμω επισκέπτεται τον Κίτσο και του ζητά να μείνει μακριά της όμως και οι δυο τους παραμένουν αδύναμοι να αντισταθούν στο πάθος τους. Η παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως, σε συνδυασμό με την παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα, αρχίζουν να βάζουν σε υποψίες τον Αντρέα…

Ο Ισίδωρος αναθέτει στον Χρυσίνα να σκαλίσει το παρελθόν της Μιρέλλας ενώ παράλληλα αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στη θεία Καλή. Ο Μαρμάρης προσπαθεί να πείσει την Πέλλα να τον βοηθήσει στα μελλοντικά σχέδιά του, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύψει ακόμα ποια είναι αυτά.

Ο Φάνης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με τη Βέτα και να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους ενώ ο Στάθης αναζητά παρηγοριά στη Ματούλα, μετά το θρήνο που ‘χει προκαλέσει ο χαμός του Δημήτρη στην οικογένειά του, εκείνη όμως αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.