Ψυχοκόρες Ant1 – η Ασημένια Βουλιώτη μίλησε για τον ρόλο της ως Δεσποινιώ0

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική υπερπαραγωγή εποχής, που προβάλλεται στο ΑΝΤ1 και έχει κάνει αίσθηση στο κοινό, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό TV24, η Ασημένια Βουλιώτη μίλησε για τον ρόλο της ως Δεσποινιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 και το άγχος που της προκαλεί για την επόμενη τηλεοπτική της κίνηση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι πολύ χαρούμενη που η πρώτη της δουλειά είναι αυτή η σειρά, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εκείνη και ευελπιστεί να είναι μία σημαντική εμπειρία για όλη τη ζωή της. Καθώς εμπιστεύεται το ένστικτό της, δεν φοβάται το μέλλον, αν και παραδέχεται ότι υπάρχει μια λογική αγωνία. Ωστόσο, προσπαθεί να ζει τη ζωή της με βάση το παρόν, καθώς το παρελθόν και το μέλλον δεν υπάρχουν.

Όσον αφορά την επανασύνδεσή της με τις άλλες δύο αδελφές της, η Δεσποινιώ αναφέρει ότι πιστεύει περισσότερο στην επιλογή παρά στην τύχη. Κατά τη γνώμη της, η μοίρα της διαμορφώνεται κυρίως από εκείνην. Η Δεσποινιώ, ως η μικρότερη αδελφή, λαμβάνει αποφάσεις κυρίως βάσει των συναισθημάτων της και κάνει αυθόρμητες και ενστικτώδεις επιλογές για να βρει τις αδελφές της.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει. Θα ανταποκριθεί όμως στον έρωτά του; Είναι πιθανό να τον ερωτευτεί;

Η νεαρή κοπέλα δεν αντιλαμβάνεται την προσέγγιση του Κοσμά ως ερωτική πρόταση. Είναι αθώα και ανυποψίαστη. Αναζητά συνεργάτες και αγάπη σε ένα σπίτι που επικρατεί η βία. Μέσα στη σειρά, τη βλέπουμε να ενηλικιώνεται και να αναζητά τον ρομαντικό έρωτα.

Τι θα γίνει όμως όταν η σχέση τους αποκαλυφθεί στη Νέλλα;

Η Νέλλα δεν χάνει ευκαιρία να στοχοποιεί και να κακοποιεί τις ψυχοκόρες της. Ειδικά με τη Δεσποινιώ, είναι αυστηρή και ζηλεύει τη νιότη και την αθωότητά της, ενώ οι Μαρίκα και Αρχοντουλα, ως μεγαλύτερες ψυχοκόρες, την προστατεύουν και την καθοδηγούν. Ειδικά η Μαρίκα, που αποτελεί πρότυπο για εκείνην. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να λαμβάνει δικές της αποφάσεις και να βάζει ακόμη και τον εαυτό της σε κίνδυνο.