Η Αργυρώ χωρίζει τον Αστέρη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Το γεγονός ότι ο Αστέρης γνωρίζει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και δεν τον καταδίδει στις Αρχές, γίνεται η αφορμή για να αναθεωρήσει η Αργυρώ την σχέση τους. Στην αρχή της σεζόν, φαινόταν ότι οι δυο τους προετοίμαζαν τον γάμο τους. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα επεισόδια που ακολουθούν, η Αργυρώ θα παλέψει να πείσει τον αγαπημένο της να πράξει το σωστό.

Ο Αστέρης, όμως, πλέον συγκεντρώνει τις σκέψεις του στην εγκυμονούσα Βασιλική και δεν είναι διατεθειμένος να την ακούσει, κάτι που οδηγεί στην οριστική ρήξη της σχέσης τους. Την ίδια ώρα, ένα χτύπημα από τον Ανδρέα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, ως αντίποινα για τον θάνατο του Λάζαρου, κάνει το ζευγάρι να σκεφτεί ότι ο κίνδυνος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, ενώ η Αργυρώ προτείνει στον Αστέρη να μείνουν χωριστά για κάποιο διάστημα.

Εκείνος μένει έκπληκτος, λέγοντας της ότι και ο ίδιος δεν αισθάνεται καλά, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησε την σχέση τους. Με δάκρυα στα μάτια σταματούν την κουβέντα τους, όμως ο Αστέρης ξέρει καλά πως η Αργυρώ δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Η ρήξη τους γίνεται γνωστή σε όλους, ενώ η πρώτη που το παρατηρεί και δυσκολεύεται να το δεχτεί είναι η Μαρίνα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έπειτα από όλα όσα έχουν περάσει θα χωρίσουν εξαιτίας του Ανδρέα, μιας και η κόρη της δεν της έχει αποκαλύψει τον φόνο που έκανε ο Μαθιός.

Σε μια συνάντησή της με τον Αστέρη, η Αργυρώ επιμένει στην απόφασή της να χωρίσουν, αναφέροντας τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν η ίδια και το παιδί τους. Ο Αστέρης προτείνει απλά να φύγουν από την Κρήτη για να ξεφύγουν από τον κίνδυνο. Εν τω μεταξύ, και ο παπα-Μιχάλης και η Στέλλα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να μην απομακρυνθεί από τον Αστέρη, υπενθυμίζοντάς της την αγάπη τους. Παρόλα αυτά, η Αργυρώ παραμένει αμετάκλητη στην απόφασή της και απομακρύνει τον Αστέρη από τη ζωή της.