Η Ιουλία Βρεττάκου είναι μια γυναίκα που προτιμά να τη μοιράζεται τη ζωή της μόνο με λίγους εκλεκτούς. Ένας από αυτούς είναι ο Στάθης, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αν και οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, η αποκάλυψη ότι έχουν από κοινού μια κόρη τους φέρνει πάλι κοντά. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους δεν περιορίζεται σε έναν παθιασμένο έρωτα, αλλά και στην μεγάλη αγάπη που τρέφουν και και οι δύο για την κόρη τους.

Παράλληλα, ο Στάθης στηρίζει συνεχώς την Ιουλία καθώς εκείνη προσπαθεί να πλησιάσει την κόρη τους, την Αριάδνη. Κι ενώ η Ιουλία απογοητεύεται με την στάση της Αριάδνης, κάνει ένα απρόσμενο βήμα για να την πλησιάσει, μεταβιβάζοντας της όλη την ακίνητη περιουσία της.

Ωστόσο, η Αριάδνη απορρίπτει την προσφορά της μητέρας της, κάτι που διαλύει ακόμη περισσότερο την Ιουλία. Ο Στάθης, αν και επιθυμεί να ενώσει την κόρη του με την οικογένεια Βρεττάκου, παίρνει το μέρος της μικρής, κατηγορώντας την Ιουλία για την προσπάθειά της να επιδείξει τον πλούτο της, όμως ταυτόχρονα, προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Σύντομα, ο Στάθης και η Ιουλία θα έρθουν πολύ κοντά και θα ζήσουν μια νύχτα πάθους. Αυτή η μοιραία νύχτα θα έχει ως αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Όταν η γυναίκα το ανακαλύπτει, σοκάρεται και αισθάνεται αβοήθητη απέναντι στην εξέλιξη αυτή, αφού η στάση της Αριάδνης την έχει οδηγήσει να αμφιβάλλει για την ικανότητά της να είναι μητέρα.

Αφού περάσει το πρώτο σοκ, η Ιουλία αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Στάθη. Του ζητά να συναντηθούν και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, του ανακοινώνει ότι περιμένει το παιδί τους. Φυσικά, το σοκ είναι τεράστιο και για εκείνον. Αντιμετωπίζει με δυσκολία τη σκέψη ότι θα γίνει πάλι πατέρας, ενώ προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι έχει μια ακόμη κόρη. Αυτή η εξέλιξη συγκλονίζει τη ζωή και των δύο αλλά παράλληλα, όταν αποκαλυφθεί, θα φέρει σε ταραχή στη Μάνη και ειδικά στον Ισίδωρο.