Η Αγάθη «καρφώνει» την Θεοφανώ στο Ιερατείο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ, λόγω της εγκυμοσύνης της, αποφασίζει να παντρευτεί τον Φρίξο, με σκοπό να αποφύγει τα κακόβουλα σχόλια σχετικά με τον πατέρα του παιδιού της. Αυτή η απόφαση, ωστόσο, βγάζει εκτός εαυτού τον Μάρκο, ξεκαθαρίζει στη Θεοφανώ ότι ο γάμος αυτός δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Μάρκος προτείνει στη Θεοφανώ να φύγουν μακριά από όλους και ξεκινούν τις προετοιμασίες για αυτήν την απόδραση, προσπαθώντας να μην καταλάβει το παραμικρό κανείς. Στο μεταξύ, η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στο απροχώρητο, και η καλόγρια παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αποκαλύπτοντας την αλήθεια στο Ιερατείο.

Η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της, καθώς αναγκάζεται να παραδεχτεί το ιδιαίτερο χαρίσματά της. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα για την κοπέλα, καθώς την κλειδώνουν σε ένα δωμάτιο, φοβούμενοι τις πιθανές συνέπειες των ανακαλύψεων της.

Τη μεγάλη ημέρα της απόδρασης του Μάρκου και της Θεοφανώς, εκείνος την αναζητά απεγνωσμένα. Ωστόσο, τα γεγονότα θα τον προλάβουν, καθώς έχει αναλάβει την ευθύνη της οικογένειας και τελικά ακυρώνει το σχέδιο της φυγής του με τη Θεοφανώ.