Η Ειρήνη κινδυνεύει να χάσει και τον πατέρα της

Ναυάγιο Mega – Επόμενα Επεισόδια: Η Ειρήνη βίωσε μια νύχτα που θα μείνει αναλλοίωτη στη μνήμη της, μια νύχτα που της άλλαξε τη ζωή, καθώς έχασε για πάντα τον σύζυγό της, τον Απόστολο. Τώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της, ενώ είναι έγκυος. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Στο πλευρό της, βρίσκονται πάντα ο Ιπποκράτης και ο αγαπημένος της πατέρας, ο Τρύφωνας. Για εκείνη, ο Τρύφωνας αποτελεί το στήριγμά της, καθώς είναι το μόνο άτομο που απέμεινε από την οικογένειά της.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον Ιπποκράτη να έρχεται πιο κοντά με τον Τρύφωνα, με τον λιμενικό να αποκαλύπτει κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη την απόφασή της να μείνει στην Αθήνα και να αναζητήσει δικό της διαμέρισμα, καθώς η επιστροφή της στα Κύθηρα φαίνεται αδύνατη αυτή τη στιγμή.

Ο Τρύφωνας στηρίζει την απόφασή της και βρίσκεται πλάι της. Ωστόσο, η μοίρα του παίζει ένα παράξενο παιχνίδι. Ο γιατρός διαπιστώνει ότι έχει προβλήματα υγείας και υποβάλλεται σε διάφορες εξετάσεις και τα αποτελέσματα που λαμβάνει είναι πολύ ανησυχητικά.

Παρόλα αυτά, προσπαθεί να κρύψει από την Ειρήνη την κατάσταση της υγείας του και να αντιμετωπίσει μόνος του το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση του Τρύφωνα και αποφασίζουν μαζί να μην ενημερώσουν την Ειρήνη, προκειμένου να την προστατέψουν από την αγωνία και τον πόνο που θα της προκαλέσει το γεγονός ότι η ζωή του πατέρα της κινδυνεύει.