Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, διαπράττονται φρικτές πράξεις. Η Στέλλα, χρησιμοποιώντας τον επικίνδυνο τρόπο που γνωρίζει, ξαναφέρνει τη Μιράντα σε δύσκολη θέση. Έτσι, θα τη δούμε να επιδιώκει να χωρίσει τη Μιράντα από τον Χριστόφορο, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της σε αυτό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Εξοντώνει την αντίζηλο της

Με σκοπό να διαλύσει τη σχέση τους, η Στέλλα δεν διστάζει να καταφύγει σε ακραία μέτρα. Μια μέρα, αποφασίζει να ρίξει λάδι στις σκάλες, προκειμένου να προκαλέσει ένα ατύχημα στη Μιράντα. Όταν η Μιράντα πέφτει και τραυματίζεται σοβαρά, η Στέλλα παρακολουθεί αδιάφορη, ελπίζοντας στο χειρότερο αποτέλεσμα. Παρά την αντίδραση της Στέλλας, η Μιράντα επιβιώνει από το ατύχημα. Ωστόσο, τραυματίζεται σοβαρά, με το πόδι της να είναι σπασμένο. Ο Χριστόφορος, εκνευρισμένος και οργισμένος από τις ενέργειες της Στέλλας, αποφασίζει να την διώξει από το σπίτι.

Η Στέλλα, αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της, αντιμετωπίζει την αντίδραση του Χριστόφορου. Η Μιράντα, από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζει μια μακρά ανάρρωση η οποία θα διαρκέσει αρκετό καιρό. Η ζωή της αλλάζει δραματικά, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τις σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες του ατυχήματος, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει τις σχέσεις της με τους γύρω της ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Χριστόφορου και της Στέλλας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ