Κάνε ότι κοιμάσαι 2ος Κύκλος Επόμενα Επεισόδια: Ο Λημνιός παραδέχεται στη Δάφνη ότι παρακολουθούσε τη γραμματέα της για λόγους ασφαλείας… Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέο κύκλο επεισοδίων…

Κάνε ότι κοιμάσαι 8/1 Επεισόδιο 31

Ο Σταματάκης προφασίζεται ότι χτύπησε τον Νικόλα για να προστατέψει την Πέρσα από τη βίαιη συμπεριφορά του. Η Πέρσα προκαλεί για μία ακόμα φορά εκνευρισμό και στους δύο, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, αυτή τη φορά όμως ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του.

Ο Πέτρος κρύβει από την Υπηρεσία Πληροφοριών ότι ο Λημνιός τον κατάλαβε στην παρακολούθηση που έκανε. Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία, θα μιλήσει στον γιο του που αγνοεί ότι ο Βασίλης είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Ο Λημνιός παραδέχεται στη Δάφνη ότι παρακολουθούσε τη γραμματέα της για λόγους ασφαλείας. Ο Λάκης θυμώνει με την επιμονή της Μπετίνας να δικαιολογεί τον Τόλη, και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι η κόρη τους κινδυνεύει. Η Ζωή του ζητάει να μην προχωρήσει με το διαζύγιο.

Η Αμάντα βάζει ιδέες στην Έφη για τον Γιώργο. Μήπως είχε βοήθεια από κάποιον άλλο για να στήσει την παγίδα με τα ναρκωτικά στην Μαργαρίτα; Η Χρύσα αρχίζει για πρώτη φορά να υποπτεύεται σοβαρά τον Σταματάκη και στρέφει την έρευνά της στο πρόσωπό του.

Ο Αχιλλέας ρίχνει το βάρος στον Ίκαρο σχετικά με το άτυχο τέλος του πρώην φοιτητή που τον κατασκόπευε, για να πείσει τον Μάκη να συνεχίσει να δουλεύει για εκείνον.

Γιατί ζητάει η Μαργαρίτα βοήθεια από την Αστυνομία; Ποιο είναι το τραγικό μυστικό που θα ανακαλύψει ο Γιώργος;