Η Υπόσχεση – La Promesa Επόμενα Επεισόδια 1-2-3-4

Η νέα σειρά του Open κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στις 20:00. Η ισπανική σειρά “κινηματογραφικών προδιαγραφών” διαδέχεται τον Έρωτα Φυγά στο πρόγραμμα του καναλιού.

Αισθηματική δραματική σειρά μυστηρίου ισπανικής παραγωγής 2022

Δημιουργός: Ζοζέπ Κίστερ Ρούμπιο
Πρωταγωνιστούν: Άνα Γκαρτσές, Εύα Μάρτιν, Μανουέλ Ρεγκουέιρο, Αρτούρο Σάντσο, Μαρία Κάστρο, Χοακίν Κλιμέντ, Αντόνιο Βελάσκεθ, Αντρέα Ντελ Ρίο, Κάρμεν Φλόρες, Αλίσια Μπερσάν, Κάρμεν Ασέκας, Τζόρντι Κολ

Η υπόσχεση 8/1 Επεισόδιο 1-2

Επεισόδιο 01
Η Χάνα φτάνει στο μεγαλοπρεπές παλάτι La Promesa την ημέρα που ο διάδοχος της οικογένειας Λουχάν, Τόμας παντρεύεται, με σκοπό να εργαστεί ως υπηρέτρια. Η πρώτη της συνάντηση είναι με τον μικρότερο αδερφό του γαμπρού, τον Μάνουελ, όπου και θα ανάψει μία φλόγα μεταξύ τους!

Ένα ατύχημα του Μάνουελ θα σταθεί αφορμή για να εισχωρήσει η Χάνα στο παλάτι, αφού θα του σώσει την ζωή. Ωστόσο η άφιξη της στο παλάτι μόνο τυχαία δεν είναι, ψάχνει τον δολοφόνο της μητέρας της και τον απαγωγέα του αδελφού της.

Επεισόδιο 02
Ο Τόμας εντοπίζεται νεκρός το βράδυ του γάμου του γεγονός που φέρνει θλίψη και σύγχυση στο παλάτι. Η Χάνα προσπαθεί να απαλλαγεί από το δαχτυλίδι του Τόμας, το οποίο θα μπορούσε να την ενοχοποιήσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο, ενώ στο παλάτι φτάνει ο λοχίας Κονράντο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του.

Η Χιμένα, σύζυγος πλέον του Τόμας, θέλει να αποχωρήσει από το παλάτι, ωστόσο η Κρουζ προσπαθεί να την εμποδίσει, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει την πλούσια κληρονόμο μαζί τους.

Η υπόσχεση 9/1 Επεισόδιο 3-4

Επεισόδιο 03
Η Χάνα κρύβει την βέρα του Τόμας που μπορεί να την ενοχοποιήσει μαζί με την φωτογραφία της μητέρας της στο δωμάτιο που μοιράζεται με τη Μαρία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να υπομείνει την καταχρηστική συμπεριφορά της μαρκησίας. Ο Κονράντο ζητά τόσο την συνεργασία της οικογένειας στην έρευνα του, όσο και του υπηρετικού προσωπικού, γι’ αυτό και μιλάει ξεχωριστά με τον καθένα.

Η Σιμόνα καταρρέει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόμας και αποφασίζει να φύγει από το παλάτι. Η Πία στην προσπάθεια της να κρύψει το μυστικό της εξοργίζει τον βαρόνο. Η Λεονόρ όντας συντετριμμένη από τον θάνατο του Τόμας, καταλήγει στην αγκαλιά του Μάουρο.

Επεισόδιο 04
Το παλάτι ετοιμάζεται για την κηδεία του Τόμας, με την Καταλίνα να αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή, παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από την Κρούζ, όσο και από τον βαρόνο.

Η Λεονόρ προσπαθεί να επανορθώσει για το φιλί της με τον Μάουρο, λέγοντας του πως παρασύρθηκε. Η Πέτρα έχει αναλάβει να κάνει την ζωή «μαρτύριο» στη Χάνα με εντολή της μαρκησίας. Ο Κονράντο θεωρεί πως η δολοφονία του Τόμας αποτελεί ένα έγκλημα πάθους και υποψιάζεται τη Χάνα. Ωστόσο, εκείνη συνειδητοποιεί πώς η Λόλα ήταν η ερωμένη του Τόμας.