Ο ALPHA εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει εμπιστοσύνη στη μυθοπλασία και πρόκειται να το επιβεβαιώσει αυτό για μια ακόμη φορά. Τα γυρίσματα για τη σειρά “Σκαραβαίος” συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό και το κοινό ανυπομονεί ήδη.

Αν και οι σειρές “Φόνοι στο καμπαναριό” και “Ο γιατρός” ίσως αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό για αυτή τη σεζόν, υπάρχει μια άλλη σειρά που τραβά την προσοχή.

Πρόκειται για τον “Σκαραβαίο”, μια νέα αστυνομική δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο στο πλευρό του. Όπως ήδη ανακοινώθηκε, αποτελείται από 60 αυτοτελή επεισόδια, τα οποία συνδέονται μέσα από την προσωπική και ξεχωριστή ιστορία του αστυνομικού πρωταγωνιστή.

Εάν έχετε το μυαλό σας στις “Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα,” πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την προαναφερθείσα σειρά, αλλά ούτε και με οτιδήποτε άλλο έχουμε δει στην τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, για τα γυρίσματα αυτής της σειράς έχει επιστρατευτεί μια έμπειρη σκηνοθετική ομάδα με εξειδίκευση στις σκηνές δράσης από το εξωτερικό. Επιπλέον, αναφέρεται ότι για πολλές σκηνές θα χρησιμοποιηθούν κασκαντέρ.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη σε κεντρικά σημεία της πόλης και, επειδή γίνονται με κινηματογραφικό τρόπο, απαιτούν τον διπλάσιο χρόνο. Όσον αφορά την παραγωγή, όλοι εκφράζουν ενθουσιασμό για τα πρώτα πλάνα που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Επιπλέον των ηθοποιών Γιάννη Τσορτέκη και Γιώργο Πυρπασόπουλο, θα συμμετάσχουν και άλλοι ηθοποιοί όπως η Νικολέττα Καρρά, Ράνια Οικονομίδη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαρία Παπαφωτίου, Στάθης Κόικας, Αναστασία Τσιλιμπίου, Τζένη Μπότση, και Ιάσονας Παπαματθαίου.

Η μεγάλη πρεμιέρα

Το σενάριο της σειράς υπογράφεται από την Ευτυχία Γιαννάκη και τη σκηνοθεσία διευθύνει ο Σταύρος Στάγκος. Ωστόσο, δεν έχει καθοριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας στον ALPHA.

Υπάρχουν σκέψεις για πιθανή έναρξη της σειράς είτε στα μισά του Ιανουαρίου είτε στις αρχές του Φεβρουαρίου, αν και οι διαφωνίες παραμένουν. Είναι βέβαιο, πάντως, ότι η σειρά θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα και, συγκεκριμένα, θα αντικαταστήσει τη θέση του “Γιατρού”.