Ο Φίλιππος συνεχίζει να μαραζώνει μακριά από την Βασιλική, αλλά δεν κάνει βήμα πίσω, ενώ η Φιλιώ συνεχίζει να λέει ψέματα στην Αθηνά για τους πόνους στη κοιλιά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Μπορεί να σου κακοφάνηκε που δεν βγήκες με τον Τζον, αλλά από την άλλη η Φιλιώ δείχνει πια να έχει συναισθήματα για σένα», της λέει η Μαργαρίτα και η Αθηνά ανησυχεί για την έλλειψη εμπιστοσύνης της μικρής.

Την ίδια ώρα, της τηλεφωνεί ο Τζον, ο οποίος δείχνει τρομερή κατανόηση όταν η Αθηνά του εξηγεί τι έχει συμβεί. «Δεν μου κάνει εντύπωση.. Ξέρεις πόσα τέτοια χουνέρια μου έχει κάνει η δική μου κόρη; Κάτσε μαζί της απόψε, αν και θα μου λείψεις, και τα λέμε αύριο», της λέει και γελάει.

Ο Στάθης πηγαίνει και πάλι στο σπίτι της Ιουλίας και συνεχίζει να δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του και να την προσέχει. «Γιατί είσαι τόσο καλός μαζί μου; Όταν χωρίσαμε σε είχα κάνει έξαλλο.. Με μισούσες..», τον ρωτά κι εκείνος της απαντάει: «Ποτέ δεν θα σε έχω μισήσει.. Δεν ξέρω τι σημαίνει μίσος γενικά, αλλά πολύ περισσότερο για σένα..»

Η ένταση ανάμεσα στον Κουράκο και την Δήμητρα συνεχίζεται, με εκείνον να είναι έξαλλος κι εκείνη να μην κάνει πίσω στην απόφαση της. «Ότι και να μου πεις, δεν πρόκειται να αλλάξω απόφασή! Όπως δεν θα άλλαζες κι εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση. Είναι το καθήκον μας, αυτό που έχουμε μάθει να κάνουμε!», του ξεκαθαρίζει.

«Κι εγώ θα ζω με τον φόβο; Γιατί μου το κάνεις αυτό; Δεν με σκέφτεσαι; Τόσο εγωίστρια πια; Φέρεσαι σαν να είσαι μόνη σου, σαν να μην υπάρχει κάποιος που καρδιοχτυπά για σένα κι αυτό με θυμώνει πολύ! Με έχεις θυμώσει Δήμητρα! Είμαι έξαλλος μαζί σου!», της λέει και η Δήμητρα θυμώνει και πάει να φύγει.

«Δεν θα πας πουθενά!», της λέει ο Κουράκος την αρπάζει και την φιλάει. Εκείνη αντιστέκεται και στη συνέχεια υποκύπτει στο πάθος της.