Έχει βραδιάσει και ο Αποστόλης με την Αναστασία βρίσκονται στην ταβέρνα. «Με τον γάμο της Άννας ξόδεψα όλα μου τα λεφτά όλο το κομπόδεμα που είχα.. Τι θέλεις; Να παντρευτούμε τώρα και να με συντηρείς εσύ; Δεν το δέχομαι..», της εξηγεί κι εκείνη καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει μέλλον γι’ αυτούς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Μην το λες αυτό. Δουλεύω.. σε δυο χρόνια θα έχω καταφέρει να μαζέψω κάποια λεφτά και τότε θα παντρευτούμε.. Μέχρι τότε θα κάνουμε επίσημο αρραβώνα και δεν θα είσαι κι εσύ εκτεθειμένη. Τι λες;», την ρωτά και η Αναστασία του απαντά: «Εντάξει Αποστόλη, ας το κάνουμε έτσι.. Τόσα χρόνια περιμέναμε να σμίξουμε, τι είναι δυο χρόνια ακόμα.. Θα περάσουν..»

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο και την Μαρίνα ότι η Αμαλία θα επιστρέψει στο σπίτι κι εκείνος τον ρωτά αν τα βρήκαν.

«Ας πούμε ότι τα συζητήσαμε και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.. αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω.. Έχει την εξυπνάδα, να συμβιβαστεί..Πρέπει και η Αμαλία και όλοι να καταλάβετε, ότι στην ηλικία που είμαι δεν έχω σκοπό να ξεφτιλιστώ.. Καλή η παρέα και η συντροφικότητα, αλλά με τους δικούς μου όρους..Κι επειδή ρωτάει συνέχεια και ο Τζον «πού είναι η Αμαλία» και «πού είναι η Αμαλία» και δεν θέλω να δώσω δικαιώματα, να του κάνουμε ξανά ένα τραπέζι να είναι και η Αμαλία εδώ..», τους εξηγεί και η Μαρίνα υπόσχεται να κάνουν ότι τους ζητήσει, αρκεί να είναι ευτυχισμένος.

Από την άλλη, η Αρετή βλέποντας την Βασιλική μαγκωμένη όταν της είπε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον φούρναρη, την ρωτά αν έχει αντίρρηση να ξανά παντρευτεί.

«Ε να.. Από την πρώτη φορά που γνώρισα τον Τάσο, σου είπα ότι κάτι δεν μου αρέσει πάνω του.. Ε, αυτό σκεφτόμουν..», της ομολογεί η κόρης της κι εκείνη με σιγουριά της απαντάει: «Καταλαβαίνω, αλλά μην φοβάσαι κορωνίτσα μου. Τον έχω ξεψαχνίσει τον Τάσο και ξέρω τι μου γίνεται..»