Ο Κουράκος ενημερώνει τον Στράτο και τον Βαγιάκο για την απουσία της Δήμητρας από το αστυνομικό τμήμα, για άγνωστο χρονικό διάστημα, ενώ ο Λυκούργος μιλάει στην Ασπασία για τις κινήσεις του Δημοσθένη και το διαζύγιο τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Σύμφωνα με το άρθρο 1.400 του αστικού κώδικα, αν ο γάμος λυθεί και η περιουσία έχει αυξηθεί στη διάρκειά του και ο έτερος σύζυγος συνέβαλε στην αύξηση, η σύζυγος μπορεί να απαιτήσει το τεκμαιρόμενο 1/3 της αύξησης που συντελέστηκε στη διάρκεια του γάμου..Φυσικά τίποτα δεν είναι τετελεσμένο.. Αυτός θα προσπαθήσει να το μειώσει αυτό το ποσοστό κι εμείς να το αυξήσουμε.. Ο λόγος σε σένα. Το προχωράμε;», την ρωτά για ακόμα μία φορά κι εκείνη πιο αποφασισμένη από ποτέ του απαντά:

«Ναι, εννοείται! Θα το πάω μέχρι τέλους!». Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης πηγαίνει στο σπίτι της Αρετής για να προσπαθήσει και πάλι να αλλάξει την γνώμη της Ασπασίας.

«Να σταματήσεις τώρα την αγωγή του διαζυγίου! Θα γίνουμε ρόμπα στο δικαστήριο!», της λέει, αλλά μάταια.

«Ας γίνουμε. Αν μιλήσεις εσύ, θα μιλήσω κι εγώ! Θα πω ότι ήξερες για την Ειρήνη και ήθελες να τη μεγαλώσεις! Θα πω και γι΄ αυτό που ετοιμάζεις με τη ντώσα που γκάστρωσες! Να δούμε αν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις στη Μάνη! Τις απειλές σου αλλού! Εγώ δεν σε φοβάμαι! Θα διεκδικήσω το δίκιο μου και θα σου πάρω αυτά που δικαιούμαι! Τελειώσαμε Δημοσθένη!», του ξεκαθαρίζει, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει από λόγια: «Καλά, περίμενε και θα δεις! Το πότε και πώς θα τελειώσουμε θα το πω εγώ!!!», της απαντά και φεύγει έξαλλος.

Ο Τζον φτάνει στο σπίτι της Αθηνάς, η οποία σαστίζει μόλις τον αντικρίζει. Την ρωτά που είναι η μικρή κι όταν του λέει ότι είναι στο σχολείο την αρπάζει και την φιλάει.

«Είναι η Αναστασία εδώ..», του λέει και ο Τζον της ζητάει να την διώξει. Όταν λοιπόν μένουν μόνοι, ο Τζον ορμάει, την φιλάει στον λαιμό και της λέει: «Πάμε πάνω..»…