Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Παγιδευμένοι συνεχίζουν να βρίσκονται ο Δημήτρης και η Άννα στην ομότιτλη σειρά του ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη να είναι αυτός που θα καταφέρει να φέρει εξελίξεις στην εξιχνίαση των δολοφονιών.

H εξαφάνιση της Άννας θα είναι αυτή που θα θορυβήσει τον Δημήτρη ο οποίος μαζί με την ομάδα θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη του. Ο εισαγγελέας μάλιστα θα τα καταφέρει έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτά που ανακαλύπτει η αστυνομία όμως είναι σοκαριστικά.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Βρίσκουν το δολοφόνο – Ένας αιχμάλωτος νεκρός

Οι εξελίξεις στην υπόθεση για την εύρεση της Άννας είναι καταιγιστικές, καθώς ο Δημήτρης και η ομάδα ανακαλύπτουν το όνομα του βασικού υπόπτου. Η μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν το κακό έχει αρχίσει.

Όσο η έρευνα προχωρά, στο υπόγειο πυροδοτούνται εντάσεις, καθώς ένας από τους αιχμαλώτους βρίσκεται νεκρός. Η Ειρήνη καταρρέει μην μπορώντας να πιστέψει ότι χάνει και τρίτο μέλος από την οικογένειά της.

Τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως για την ταυτότητα του δολοφόνου οδηγούν τον Δημήτρη στα ίχνη του. Θα καταφέρει να τον πιάσει και να σώσει την Άννα;

Δείτε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Χατζής δικηγόρος υπεράσπισης του δολοφόνου

Survivor: Σφαγή – Άρχισε το casting για τους μαχητές

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Τέλος η Σιμώνη από τον Πύργο – Χαμός με Μεταξία



Source link